Hadise'den Anlamlı Konser!

Abone Ol :

Hadise'den Anlamlı Konser!

 

Merkezi Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizi etkileyen büyük depremde ailesini kaybeden çocuklarımızın durumu toplumumuzu en çok etkileyen konulardan biri...  Hadise, bu yaraya merhem olmak için Türk Eğitim Derneği (TED) tarafından organize edilen Deprem Geleceğimizi Yıkmasın kampanyasına İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşen konseriyle herhangi bir maddi karşılık beklemeden destek verdi. Hadise,  sahnesinde, şarkıları hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

23-05/08/img_4545-1683529201.jpg

 

Hadise, Feryat’la açılışını yaptığı konserinde ‘Deli Oğlan’, ‘Prenses’, ‘Aşk Kaç Beden Giyer’, ‘Nerdesin Aşkım’ gibi şarkılarıyla gecenin fitilini ateşledi. Türk Eğitim Derneği Genel başkanı Selçuk Pehlivanoğlu Hadise’nin yanına gelerek ‘ hoşgeldiniz, Türkiye’nin geleceğine ışık oldunuz. Atatürk’ün kurduğu Türkiye’nin ilk sivil toplum kuruluşuyuz. Konserin geleceğiyle onlarca çocuğun geleceğine dokundunuz. Bu evlatlar sizindir ve size emanettir’ dedikten sonra bir hazırlanan plaket verdi. Seyircilerin büyük alkışı ve tezahüratları sonrasında duygulanan Hadise ‘bu gece benim değil ailesini kaybeden çocuklar için. Burada çok güzel bir gece yaşansın istiyorum. Çok kötü günler yaşadık ama bizi daha güzel bekliyor. Tekrar teşekkürler. Bu gece sizlerin sayesinde oldu’ dedi.

 23-05/08/photo-output-2.jpg

Şarkılar arasında sevenlerini çok özlediğini sıklıkla dile getiren Hadise, genç bir hayranın kendisine uzattığı bir demet gülü kabul ederek sahnede teşekkür etti.  Hadise, 5 Mayıs gecesi Volkswagen Arena’da konserin tüm gelirini eğitime katkı sağlamak amacıyla Türk Eğitim Derneğine bağışladı. Deprem Geleceğimizi Yıkmasın kampanyası ile sayıları maalesef binlerle ifade edilen, ebeveyn kaybı yaşayan çocuklarımızın gelecek için yeniden umut taşıyabilmeleri hedefleniyor. Kampanya çerçevesince çocuklarımızın psikolojik, akademik, sosyal ve maddi olarak lise sonuna kadar, ortalama 8 yıl boyunca desteklenecekler. Hadise, konserin tüm gelirini bu kampanyada kullanılmak üzere Türk Eğitim Derneğine bağışlayacak.

 

 

 

Etiketler:

Abone Ol :