Hadise Girne’yi Salladı!

Abone Ol :

Hadise Girne’yi Salladı!

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de sevenleriyle bir araya geldi.

Şarkılarıyla ve danslarıyla sevenlerine unutmayacakları bir gece yaşatan Hadise, “Mutluyuz, heyecanlıyız yeni bir yılın heyecanı var. Her şeyden önce herkese sağlık diliyorum çünkü sağlık en önemlisi. Sağlıktan sonra istediğimiz her şeyi Allah bir şekilde yaşatır bence. Tabii ki bunun için çalışırsak. 2017 enteresan bir yıldı. İş konusunda yoğun bir yıldı. Güzel bir albüm çıkardık. Şampiyon adını verdik doğal olarak bu şampiyonluktan sonra. Ailemle birlikte geçirdiğim ve çalıştığım çok güzel bir yaz geçirdik. Güzel klipler çektik. Güzel bir yıldı. 2018 de bol çalışmalı bir yıl olsun inşallah. Aşk da olursa olsun. Bu yıl aşk istiyorum diyerek hiçbir zaman yeni bir yıla girmedim. Yeni yılda klipler devam edecek. Yazdan önce 3. klibi çekeceğiz.” dedi.

Yeni yıl planlarıyla ilgili olarak ve özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme etmedim ki bir ayrılık olsun. İkincisi ben annemle alakalı ciddi bir sağlık konusu dışında işimi asla hiçbir şey için iptal etmem. Bu yıl ailemle vakit geçireceğim. Sanırım 7 yıldır ilk defa yılbaşında sahne almayacağım. Bu da benim için değişik olacak ve bunun heyecanını yaşıyorum. Evde olacağız. Sohbetler, yemekler yeni yılı karşılayacağız.” dedi.

Sahne performansıyla ilgili olarak gelen soruya ise, sanatçı şu yanıtı verdi: “Sahnede çok enerji isteyen bir performansımız var. Hatta geçenlerde yanlış bir hareket yaptım ve fizik tedavi gördüm. Sahneye topuklularla çıkıyorum ve çok dans ediyorum. Bazen çok enerjik oluyorum ve yanlış bir hareket yapabiliyorum. Şovlu bir performans yapmak kolay değil. Bir de ben sahnede ara vermiyorum. 1,5 saat arasız sahne yapıyorum.”

Etiketler: 0

Abone Ol :