Funda Arar Malatya'da Sevenleriyle Buluştu!

Abone Ol :

Funda Arar Malatya'da Sevenleriyle Buluştu!

Funda Arar, Kraşl Pop Radyo medya sponsorluğunda düzenlenen “Yoluma Düşen Şarkılar” turnesinin üçüncü konserini Malatya'da verdi.

18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile Reyyan sahnesinde Malatyalı müzikseverlerle buluşan Funda Arar, konser öncesinde bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış tarihi kent Hasankeyf'i dolaştı. Hasankeyf'in büyüleyici ve mistik atmosferinde Malatya konseri için enerji depolayan Arar, ördeklere tandır ekmeği atıp, demleme çay keyfi yaptı. Yaklaşık 2 buçuk saat boyunca manzaranın ve atmosferin tadını çıkaran başarılı sanatçı, ''Burası harika bir yer. Keşke sular altında kalmasa. Buradaki manzarayı görüp buradaki havayı solumak insana o kadar iyi geliyor ki. Tarih boyunca bir çok devlete ve medeniyete ev sahipliği yapmış Hasankeyf'in sular altında kalacak olması ister istemez insanı üzüyor.'' sözlerini sarf ederken, fırsat bulduğu hemen her yerde bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Funda Arar, sahnesinde ağırladığı 11 yaşındaki Emircan Karakuş'un seslendirdiği ''Kirvem'' adlı türkünün ardından küçük hayranını öperek sahneden uğurlayan Arar, seyircilerin yoğun isteklerini kırmayarak programını yarım saat uzattı.

Etiketler: 0

Abone Ol :