Funda Arar İle "Arabesk" Zamanı!

Abone Ol :

Funda Arar İle

Funda Arar, on ikinci albümü 'Arabesk'i,  Kral FM medya sponsorluğunda DMC etiketiyle sevenlerinin beğenisine sundu. Funda Arar, yeni albümünde, yılların eskitemediği arabesk şarkıları yorumladı. Seslendirildikleri ilk dönemlerde müzik piyasasına damga vuran unutulmaz şarkılar, Funda Arar’ın sesinde yeniden hayat buldu.

Albümün ilk klibi olan ‘Sor’ ise 'Arabesk' albümünün tek yeni şarkısı oldu. Sözü ve müziği Eypio'ya ait olan şarkının düzenlemesini Febyo Taşel üstlendi. 'Bakma Bana Öyle', 'Bir Kulunu Çok Sevdim', 'Duyanlara Duymayanlara', 'Huzurum Kalmadı', 'İşte Bu Bizim Hikayemiz', 'İtirazım Var', 'Mutlu Ol Yeter', 'Ölüyorum Kederimden' ve 'Yıkılmışım Ben' gibi klasikleşmiş eserlerin yer aldığı albümdeki şarkıların tümü usta aranjör Febyo Taşel tarafından yeniden düzenlendi. Sevilen sanatçı Kubat’ın da süpervizörlüğünü yaptığı albüm, Kral FM medya sponsorluğunda DMC etiketiyle tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini aldı.

Funda Arar geçtiğimiz gün albümün çıkış parçası olan ‘Sor’un klip çekimleri için kamera karşısına geçti. Çekimleri Taksim ve Maslak’ta yapılan klibin yönetmen koltuğunda Murad Küçük vardı. Çekimler sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arar kliple alakalı “Arabesk’ albümümün sıfır kilometre bir şarkısı var. Adı ‘Sor.’ Şarkı, Eypio’nun. Klibi Murad Küçük çekiyor. İlk olarak Taksim’de bir mekandaydık. Orada kalabalık bir ekiple birlikte uzun süren çekimler yaptık. Klipte beni ilk kez depresif bir kadın olarak göreceksiniz. Asi, tartışan, kavga eden hatta güvenlikler tarafından mekandan atılan... Anlayacağınız biraz sert bir klip oldu.” dedi.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :