Ferit Şahenk, Darüşşafaka'yı Kutladı!

Abone Ol :

Ferit Şahenk, Darüşşafaka'yı Kutladı!

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, EuroCup şampiyonu olan Darüşşafaka Basketbol Takımı'nı kutladı.

"Ülkemize çok büyük sevinç ve gurur yaşattınız"

Ferit Şahenk yaptığı yazılı açıklamada;

"Size olan İnancımızı taçlandardınız. Ülkemize çok büyük sevinç ve gurur yaşattınız. Gönül verdiğimiz çok değerli Darüşşafaka cemiyetine Sahenk ailesi olarak katkida bulunmaktan ve hizmet etmekten her zaman büyük onur ve gurur duyduk.” dedi.

Rahmetli Ayhan Şahenk’in 1994 yılında yapimini ustlendigi spor salonu ile baslayan bu işbirliği ve gonul bagi, Darüşşafaka Cemiyetinin 100. kuruluş yılına denk gelen 2014 yilinda basketbol takiminin kazandigi 2.Lig şampiyonluğuyla yeni bir boyut kazanmis ve nihayet dün Eurocup şampiyonluğuyla sonsuza kadar taçlanmis, bizler için tarifsiz bir mutluluk kaynağı olmuştur.

Bu firsati bize veren Darüşşafaka cemiyetine, Sayın Başkan Talha Camas’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmeyi bir görev biliyoruz.

Takımın başarısında büyük emeği olan başta yakın dostum Teknik Direktör David Blatt olmak üzere tüm basketbolcu arkadaşlarımı ve teknik ekibi kutluyorum.
Bir yıl aradan sonra tekrar mücadele edecekleri Euroleague'de de başarılarının devamını diliyorum. Bu önemli zafer Türkiye'ye hayırlı olsun .. " ifadelerini kullandı.

Etiketler: 0

Abone Ol :