Ferhat Göçer ve Volga Tamöz'den Yeni Düet!

Abone Ol :

Ferhat Göçer ve Volga Tamöz'den Yeni Düet!

Ferhat Göçer ve Volga Tamöz’ün yeni çalışması “Günah” bugün saat 13:30’da ulusal ve yerel tüm radyo, televizyon kanallarının yanı sıra, bütün dijital platformlarda aynı anda müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören   “Düştüm Ben Yollara” isimli single çalışmasında feat yapan ve ilk kez bir araya gelen  Ferhat Göçer ile Volga Tamöz, “Günah” için ikinci kez bir araya geldi. Sözü ve müziği Ferhat Göçer’e, düzenlemesi Volga Tamöz’e,  mix- mastering’i ise Tarık Ceran’a ait çalışmanın video klibini  Ercan Şencan çekti. Ruby Ortaköy’de gerçekleştirilen klibin çekimleri 24 saat sürerken, klipte son zamanların en çok dikkat çeken oyuncularından  Ecem Karavus ile birlikte Ferhat Göçer ve Volga Tamöz hayranı 20 gönüllü cast yer aldı.
Klibin stil danışmanlığını  Rabia Yaman üstlenirken, sanat yönetmenliğini Tude Berberoğlu yaptı.

FERHAT GÖÇER VE VOLGA TAMÖZ ŞARKIDA FEAT,  KLİPTE DÜELLO YAPIYOR

Daha önceki kliplerinde, oyunculuğuyla dikkat çeken Ferhat Göçer, Volga Tamöz ile birlikte oynadığı Günah'ta da göz doldurdu. İkilinin, gece kulübünde aynı kız için karşı karşıya geldiği sahnede artan tansiyon, ekibi de bir hayli zorladı. Göçer, kendisini ilk defa bu kadar aksiyonlu görecek sevenlerinden gelecek yorumları merakla beklediğini belirtti. Tamöz de klipteki  DJ Performansı ile büyüledi

“GÜNAH” şarkı sözü
Herşey yolundaymış gibi yaşıyorum

İçime içime ağlıyorum...

Dışardan sakin gibiyim....

İçim katliam....

En son  ne zaman hangi yalandaydım Hatırlamıyorum.

Senin yüzünden.

Günahı neyse bana yazılsın

Kırdığın kalpler cehennemin olsun

Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun

Sen seni sevmeyenlere layıksın

Etiketler: 0

Abone Ol :