Ferhat Göçer, Gezegen'e Konuk Oldu!

Abone Ol :

Ferhat Göçer, Gezegen'e Konuk Oldu!

Ferhat Göçer Kral Pop TV, Kral Pop Radyo ve TRT FM ortak canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk oldu.

Ferhat Göçer içtenlikle Gezegen Mehmet’in sorularını yanıtladığı programda sevilen şarkılarını da canlı olarak seslendirdi.

Ferhat Göçer’in katıldığı Mehmet’in Gezegeni, Kral Pop TV - Kral Pop Radyo ve TRT FM ortak canlı yayınında aynı anda Kral Pop TV - Kral Pop Radyo Facebook hesaplarından da canlı olarak yayınlandı…

Gezegen Mehmet :Ferhat şimdi Kral Pop ve TRT markaları senin için birleşti. Ortak yayındayız. Öncelikle radyoları başında olanlara bir mesajın var mı?

Ferhat Göçer :Ekran başındakiler darılmasınlar bize ama radyo dostlarının bizdeki kıymeti çok başkadır. Ben radyo dostlarının gerçek müzik dostları olduğunu düşünen biriyim. Bugün ülkemizde hala müzik konuşulabiliyorsa yani gündemdeyse bunun en canlı mecrasının radyo olduğunu düşünüyorum. Bizim en vefalı dostlarımız, kötü gün dostlarımız. Bütün radyo dinleyen arkadaşlarıma selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum.


EVİMİZ HAYVANAT BAHÇESİ GİBİ

Gezegen Mehmet :Ömür Gedik herkesin kanına giriyor hayvanlar konusunda Ferhat. Bizim evde iki tane köpek üç tane sokak kedisi var. Sizin evde kaç tane hayvan var?

Ferhat Göçer :Bizde üç köpek, dokuz tane ev kedisi yaklaşık yirmi tane dışarda da kedimiz var. Kablumbağamız var. Otuz iki  tane balığımız var. Hayvan çok var bizde.


Gezegen Mehmet :Peki bu durumdan şikayetçi misin? Şikayetçi isen eğer bunu dile getirebilir misin?

Ferhat Göçer :Hayır, şikayetçi değilim. Şikayetçi olsaydım tabi söylerdim.


Gezegen Mehmet :Biraz önce “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” şarkısını söyledin. Bu şarkının hikayesi nedir?

Ferhat Göçer :Öncelikle şarkının sahibine buradan sevgilerimi, saygılarımı göndermek istiyorum. İzmirli bir tarih öğretmeni.  Gökhan Örs hocamız. İzmir’de verdiğim bir konserde hocamızla buluşma fırsatımız oldu. Sosyal medya hesaplarımızdan onunla ilgili videoda paylaştım. Altınada çok güzel yorumlar geldi. Gökhan hocam bir tarih öğretmeni. Ama içinde çok büyük hayaller, çok büyük fırtınalar kopan bir aşk adamı. Dersini anlatıyor. Dersin sonunda eğer yeni bir şarkısı varsa çıkarıyor gitarını, beş dakika çocuklara söylüyor. Bende yaptığım işten gurur duydum. Onu, sizinle tanıştırmaktan dolayı mutluluk duydum. Ama şarkının hikayesi var mı bilemiyorum, onu Gökhan hocaya sormak lazım.


Gezegen Mehmet :”Cennet” şarkısının hikayesini anlatabilir misin Ferhat?

Ferhat Göçer :Aslızen Yentur’a ait bu parça. Sana bir şarkı dinleteceğim dedi ve gittik evine.  Bebek’deki evinde, boğazı boydan boya gören evinde bize bu şarkıyı dinletti. Şunu söylemek istiyorum bu arada. Bu şarkı mutlaka söylenmeli dediğim hiçbir parçada yanılmadım. En yüksek heyecanı hissettiğim şarkıların başında “Cennet” ve “Biri Bana Gelsin” gelir.


Gezegen Mehmet :Albüm ne zaman geliyor?

Ferhat Göçer :Şarkılar hazır, albüm bitti ama tarih tam olarak net değil.



Gezegen Mehmet :Buray ile konuştum. Kariyerimde Ferhat Göçer’in büyük katkısı var dedi. Nasıl tanıştınız Buray’la?

Ferhat Göçer :Çok önemli bir isim Buray. Avustralya’da tanıştık kendisiyle. Hatta görüntüleri internette var, beraber bir şarkıda söyledik sahnede.



FİLMDE İZLEDİM, ÇOK ETKİLENDİM

Gezegen Mehmet :”Götür Beni Gittiğin Yere” şarkısının hikayesini anlatabilir misin?

Ferhat Göçer :Antalya’da bir işten çıktık. İş ile uçak arasında baya bir saat farkımız var. O sırada da bir sinema filmi kırıp geçiriyor. “Nefes”isimli bir film. Filmin final sahnesinde asker arkadaşları oturuyor yemekhanede. Orada bir asker arkadaşımızın bunu söylemesine şahit oldum. Koltuktan kalkamadım. O sahnede bu şarkıyı dinlemek beni çok etkiledi. Sonra biz Ozan Doğulu ile beraber bir hafta içinde şarkıyı hazırladık. Emrah’a da buradan teşekkürlerimi iletiyorum. O da hemen duyar duymaz kabul etti.


Gezegen Mehmet :Şimdi bazı isimler söyleyeceğim sana Ferhat, aklına ilk geleni söyleyebilirsin.
-Müslüm Gürses?
Ferhat Göçer :Gerçek yorumcu.

Gezegen Mehmet :Orhan Gencebay?
Ferhat Göçer :Adam gibi adam.

Gezegen Mehmet :Neşet Ertaş?
Ferhat Göçer :Türkiye’nin dili, Türkiye’nin kalbi.

Gezegen Mehmet :Barış Manço?
Ferhat Göçer :Asalet, şıklık, karizma.

Gezegen Mehmet : Sezen Aksu?
Ferhat Göçer :Türk pop müziğinin gerçek ozanlarından, ölümsüz ozanlarından.

Gezegen Mehmet :Zeki Müren?

Ferhat Göçer :Müthiş bir yorumcu. Sanat devrimcisi. Mesela “T” sahnesinin mucidi Zeki Müren’dir.


Gezegen Mehmet :İbrahim Tatlıses?
Ferhat Göçer :Eşi, benzeri olmayan bir ses.

Gezegen Mehmet :Veda etmeden önce son bir mesaj vermek ister misin?
Ferhat Göçer :Öncelikle Kral Ailesinde olmak bir ayrıcalık. Müziğin en önemli hizmetkarlarından bir tanesi Kral. Ona en büyük gücü sizler veriyorsunuz yani dinleyenler veriyor. Bu açıdan Kral’ı yalnız bırakmadığınız için siz değerli seyircilere, dinleyicilere teşekkür ediyorum. Kral’a da bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum.


Ferhat Göçer’in konuk olduğu programın tekrarı Pazar günü saat 21:00'da Kral Pop TV'de yayınlanacaktır.

Programı ayrıca Kral grubunun resmi YouTube kanalı kralmüzik'ten de izleyebilirsiniz...

Etiketler: 0

Abone Ol :