Faruk Emre Sahnelere Dönüşü ve Yenilikçi İşbirlikleriyle Dikkat Çekiyor!

Abone Ol :

Faruk Emre Sahnelere Dönüşü ve Yenilikçi İşbirlikleriyle Dikkat Çekiyor!

Uzun bir aradan sonra müzik sahnelerine dönüş yapan başarılı sanatçı Faruk Emre, son çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. 31 Mart 2023'te söz ve müziği ünlü besteci Tarık İster'e ait "Giderim" adlı şarkısıyla sektöre hızlı bir giriş yapan Faruk Emre, müzik kanallarının hazırlamış olduğu listelerde zirveyi epeyce zorlayarak dinleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. 

"Giderim" şarkısıyla birlikte müzik dünyasına tekrar "merhaba" diyen Faruk Emre, her versiyonunda usta müzik adamı Nurettin Çolak ile birlikte çalışarak eserlerine yeni bir soluk kazandırdı. Şarkının hem akustik hem de remix versiyonlarıyla dinleyicilere geniş bir yelpaze sunan sanatçı, "Giderim"in her halini tatmamızı sağladı.

23-08/22/photo_15610_0.jpg

Bu geri dönüşünün ardından Faruk Emre, 30 Haziran 2023 tarihinde arayı açmadan Tarık İster'in bestesi olan "Nazarsız Sevdam" adlı teklisiyle dinleyicisi ile buluştu. Faruk Emre, şimdi ise yeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sunmak için stüdyo çalışmalarına başladığını müjdeledi. Sanatçı, kısa bir süre içinde söz ve müziği değerli müzisyen Tuğberk Işık'a ait "İlk Defa" isimli yeni şarkısı için usta müzik adamı Nurettin Çolak ile sıkı bir çalışma içinde olduğunu belirtti. Faruk Emre, bu işbirliği için kendisinin müziğe olan ilgisini ve yenilikçi yaklaşımını bir adım daha ileri taşıdığını vurguladı.

 

Etiketler:

Abone Ol :