Ersan Er'den Yeni Klip!

Abone Ol :

Ersan Er'den Yeni Klip!

'Tanrım'  şarkısı ile beğeni toplayan Fikirtepe ile Bağdat Caddesi'ni aynı şarkıda buluşturan  Ersan Er, şimdi de yeni bir şarkıyla geliyor.

Özellikle sosyal medyada fenomen haline gelen, 'Tanrım' şarkısına yaptığı videolarla yurt dışından da bir hayran kitlesine ulaşan  Ersan Er, şimdi de sözü  Ahmet selçuk İlkan, müziği Ferdi Tayfur'a ait 'Kurtuldum' şarkısıyla sevenlerinin önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Sanatçı, 'Tanrım' şarksısına klip çekmediğini, buna rağmen video olmadan izlenme rakamlarının 10 Milyonu bulduğunu, ancak herkesin bu şarkıya kendi hayallerine uygun videolar çekerek paylaştığını, bununda çok daha önemli olduğunu dile getiriyor.

Geçtiğimiz hafta 5 ayrı mekanda Ali Şen Günday yönetmenliğinde kliplendirilen 'Kurtuldum'  şarkısının çok yakında dijital platformlarda yerini alacağını ifade eden Ersan Er'in, klipteki aksiyon ve dövüş sahnelerinde ise oldukça iddialı olduğu gözlerden kaçmıyor.

Yakın dövüş ve savunma sanatlarında usta olan Ersan Er, klipte seslendirdiği şarkı kadar, bu özelliklerinin ön plana çıkmasından memnun.

Etiketler: 0

Abone Ol :