Emma Shapplin’den Kral Pop TV’ye Özel Açıklamalar!

Abone Ol :

Emma Shapplin’den Kral Pop TV’ye Özel Açıklamalar!

Emma Shapplin, İstanbul'da klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici ve arkadaşlarıyla birlikte Doğuş Grubu sponsorluğunda bugün Volkswagen Arena’da sahneye çıkacak. Konser provalarında biraraya geldiğimiz Emma Shapplin Kral Pop TV’ye özel açıklamalarda bulundu...

Türk müziğini yakından takip etiiğini vurgulayan Emma Shapplin, gecede partneri olan Hüsnü Şenlendirici’nin sanatını da çok beğendiğini sözlerine ekledi. Emma Shapplin sözlerine şöyle devam etti: “Onun müziğini ilk dinlediğimden beri seviyorum. Müziği duygu yüklü. Ayrıca çok centilmen bir insan. Bu özelliği Hüsnü ile gerçekleştireceğimiz bu projenin kolay bir şekilde ilerlemesini sağladı ve bu benim için önemliydi.”

Bu akşamki sahne performansıyla ilgili de konuşan Emma Shapplin heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Öncelikle çok heyecanlıyım, yarın için kendi şarkılarımdan ve türkçe şarkılardan oluşan geniş bir repertuvar oluşturduk ve konserin mükemmel geçmesini istiyoruz.” dedi.

Hüsnü Şenlendirici’de Emma Shapplin ile ilk kez birlikte sahneye çıkacağını söylerken organizasyonla ilgili şunları söyledi: “Bir çok dünyaca ünlü sanatçıyla projeler yapıyorum ancak bu biraz daha farklı olacak.  Sahne performansında sürpizlerimiz var. Emma Shapplin türkü seslendirecek. Emma Shapplin’in gerçekten büyüleyici bir ses tonu var. Gerçekten çok heyecanlanıyorum...” dedi.

Haber: Yasin ŞİŞMAN

Etiketler: 0

Abone Ol :