Emma Shapplin, Hüsnü Şenlendirici İle Birlikte İlk Kez Volkswagen Arena'da!

Abone Ol :

Emma Shapplin, Hüsnü Şenlendirici İle Birlikte İlk Kez Volkswagen Arena'da!

Fransız soprano Emma Shapplin’in Hüsnü Şenlendirici ile ilk kez performans sergileyeceği unutulmayacak gece için geri sayım başladı. Shapplin ve Şenlendirici Doğuş Grubu sponsorluğunda Pozitif deneyimiyle 1 Aralık Cuma günü saat 21:00'da Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşacak.

Müzik kariyerine klasik müzik ile başlayan daha sonra rock müziğe yönelerek özgün müzik tarzını yaratan Shapplin, İstanbul konserinde, klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yle birlikte sahne alacak. Gerçeküstü deneyimlerin merkezi Volkswagen Arena’da izleyiciler, opera ve rock müziği birleştiren Shapplin ve Türk müziğini dünyaya açan müzisyenlerden Şenlendirici’nin eşsiz performansıyla buluşacak.

Zubizu üyeleri, Emma Shapplin ve Hüsnü Şenlendirici’nin hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir gece yaşatacağı etkinliğin biletlerini %15 indirim ile satın alabiliyor.

Emma Shapplin ve Hüsnü Şenlendirici’nin aynı sahneyi paylaşacağı konserin biletleri, Mobilet iOS ve Android uygulamaları ile mobilet.com üzerinden satın alınabiliyor.

Biletler için tıklayınız...

Etiketler: 0

Abone Ol :