Ece Mumay ve İlyas Yalçıntaş'tan Sevgililer Günü Düeti!

Abone Ol :

Ece Mumay ve İlyas Yalçıntaş'tan Sevgililer Günü Düeti!

Şarkılarıyla ve büyüleyici sahne performanslarıyla son dönemin gönüllere taht kurmuş başarılı isimlerinden ''Ece Mumay & İlyas Yalçıntaş''; aşkı en naif haliyle yorumladıkları iddialı düetiyle yıla damgasını vuracak. '14 Şubat Sevgililer Günü'ne ''Şahit''le merhaba diyen ikilinin muhteşem bir uyum içerisinde birbirlerine eşlik eden tertemiz seslerine, pırıl pırıl notalar eşlik ediyor.

Sözü ve bestesi Sheyh Ree’ye ait olan şarkının aranjesini ise Esad Fidan üstlendi. Herkesin kendi ruhunda yaptığı yolculuğu, değişimi ve dönüşümü en yalın haliyle anlatan şarkının sözlerinde kendi hikayenize de rastlayacaksınız.

''Şahit''; hatırlamayı istediğiniz ya da istemediğiniz ama birlikte geçirdiğiniz; mutlu, deli dolu, hüzünlü ve aşk dolu tüm anıları dinleyicisine ayna gibi yansıtacak... Başarılı ikilinin güçlü enerjisiyle izleyicisini müzikal bir yolculuğa çıkaracak olan klibin yönetmen koltuğunda ise Murad Küçük yer alıyor. Klipte; aşkın rengi kırmızının temasına, ''Ece Mumay''ın zarif güzelliği ve ''İlyas Yalçıntaş''ın usta gitar performansı eşlik ediyor. 

Sosyal medyada paylaştıkları teaser ile birkaç saat içinde daha şarkı yayınlanmadan 1 milyon izlenen ''Ece Mumay & İlyas Yalçıntaş''ın ses getirecek düeti ''Şahit''; dijital platformlarda yayında.

Etiketler:

Abone Ol :