"Doğduğum Topraklara Borcumu Şiirlerimle Ödüyorum"

Abone Ol :

Usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, uzun bir aradan sonra sevenlerine yeni bir proje sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Yazdığı ve seslendirdiği şiirlerle milyonların kalbinde taht kuran Ahmet Selçuk İlkan, yeni çalışmasıyla yine sevenlerinin kalbine dokunuyor. İntizar ile birlikte "Ben En Çok İnsandan Korktum" şiiri için kamera karşısına geçen Ahmet Selçuk İlkan,yeni çalışması için kralmuzik.com.tr'ye çok özel açıklamalar yaptı. 

Ahmet Selçuk İlkan, doğduğu topraklara borcunu yazdığı ve okuduğu şiirlerle ödeyen bir insan olduğunu vurgulayarak, bu şiirin de insan ve insanlık arasındaki en anlamlı bağı ve farkı vurgulamak istediğini söyledi. Ahmet Selçuk İlkan; "İnsandan çok insanlığa değinen bu video klibi sevgili İntizar’la gerçekleştirdik… Özellikle son yıllarda en çok ihtiyacımız olan insanlığa bir pencere açarak acılı ve sancılı dünyamıza bir mum da ben yakmak istedim… Sevenlerimizin gözlerine kulağına ve kalbine iyi geleceğine inandığım bu çalışmamız umarım müzik dünyamızda yeni arayışlar arayan sanat severleri de çok mutlu edecektir… Hiç bir çocuğun “Ben en çok insandan Korktum anne “diye ağlamaması dileğiyle..." dedi.

23-04/06/fotooo.png

Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan  "Ben En Çok İnsandan Korktum" şiirinin bestesi Mehmet Aslan'a aranjesi ise Ozan Kavasoğulları imzası taşıyor. 

23-04/06/foto5.png

 

 

 

 

Etiketler:

Abone Ol :