Dizilerle Tekrar Ünlü Olmuş Altı Şarkı!

Abone Ol :

Dizilerle Tekrar Ünlü Olmuş Altı Şarkı!

www.puhutv.com web sayfasında tüm dizi ve filmleri izleyebilirsiniz.

 

Dizilerin başarısına katkı sağlayan müzikler, sahnedeki duyguyu tüm ihtişamıyla izleyiciye vermesi açısından çok önemli. Başarılı olmuş pek çok dizide, akıllara kazınmış birçok şarkının kullanıldığını söyleyebiliriz. Peki, eskiden dillerden düşmeyen ve dizilerde kullanıldıktan sonra küllerinden doğan ünlü olan şarkılar hangileri? İşte o şarkıları sizin için sıraladık!

Tek Başına / İçerde

puhutv’de bölümlerini izlediğimiz "İçerde" dizisi, gerek senaryosu gerekse başarılı oyunculukları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmış bir dizi. Dizide kullanılan şarkılar ise, sahnelerin atmosferini tamamlıyor. Sarp ve Mert’in karşılaşmasında kullanılan Erkin Koray’ın “Tek Başına” şarkısı buna en güzel örnek.

Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş / Kara Sevda

Yıllar önce Üç Hürel tarafından ardından da Barış Akarsu tarafından tekrar yorumlanan “Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş” hiç kuşkusuz ki Nihan ve Kemal’in aşkını en iyi anlatabilecek şarkılardan biri. O nedenle bu güzel şarkının tekrar ünlenmesine hiç şaşırmamalı.

Sen Ağlama / Yüksek Sosyete

Sezen Aksu’nun her şarkısı ölümsüz; fakat “Sen Ağlama” klasikler listesinin ilk sıralarında.. Yüksek Sosyete’de tekrar keyifle dinlediğimiz şarkı, ileriki günlerde kendini daha çok hatırlatacak gibi görünüyor.

Bana Öyle Bakma / Bana Sevmeyi Anlat

puhutv’de bölümlerini izlediğimiz, son yılların en dokunaklı dizisi, Bana Sevmeyi Anlat’ta gizlenmesi gereken bir aşk var malumunuz.. Bu duruma da en çok yakışan şarkılardan biri Teoman klasiklerinden olan “Bana Öyle Bakma”.. Birkaç sene önce oldukça ses getiren bu şarkı, üzerinden çok geçmeden yeniden ünlenmiş oldu.

Git / Kara Sevda

Kara Sevda dedikleri bu olsa gerek! Nihan ve Kemal her ne kadar birbirlerinden kopmak isteseler de, bunu başaramayan iki aşık. Dolayısıyla Sezen Aksu’nun “Git” parçası, bu aşkı en iyi anlatan şarkılardan biriydi. Sahnelerde ki duygusallığı ikiye katlayan şarkı, hafızalarımızda yeniden üne kavuştu diyebiliriz.

Yellow / İçerde

Ekranların reyting rekortmeni İçerde dizisinde, Melek ve Sarp’ın yakınlaşması sırasında çalan Coldplay’in en ikonik şarkılarından ‘’Yellow’’ dizi tarafından tekrar popüler olan şarkılardan.

En çok izlenen muhteşem diziler için Tıklayınız.....

Etiketler: 0

Abone Ol :