Deniz Seki, Meslek Hayatının 20. Yılını Kutladı!

Abone Ol :

Deniz Seki, Meslek Hayatının 20. Yılını Kutladı!

Deniz Seki, meslek hayatının 20. yılını önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen konserle kutladı.

Deniz Seki, Bostancı konserinde dünden bugüne hit olmuş şarkıları ve sahnede söylemekten keyif aldığı özel repertuarından seçtiği şarkılarla 20. yılını kutladı.

Deniz Seki’nin 20’nci yıl konserinin en özel anlarından biri bu geceye özgü hazırlanan videoydu. Meslek hayatında geçirdiği 20 yılı yansıtan videoyla büyük alkış alan Deniz Seki, özel tasarlanmış sahnesi ve dev prodüksiyonu ile de beğeni topladı.

Deniz Seki konserinde Dile Kolay, Yakamoz, Seni Seveni Sev, Acele, Ağlamak Yok, Zor Mu?, Kop Gel Günahlarından, Suya Hapsettim, İyisin Tabii, Hayat 2 Bilet gibi şarkılarının yanı sıra yeni albümünden şarkılarını da ilk defa burada seslendirdi.

Sahneye havadan sarkan bir salıncak ile inen Deniz Seki ikinci bölüme de bir istiridye kabuğu içinden çıkarak başladı.

Yeni albümü için stüdyoda olduğunu söyleyen Deniz Seki, albümde “En kıskandığım şarkı” dediği sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait “Gidemem”i de okuyacağını söyledi. Sezen Aksu’ya olan sevgisini “İyi ki hayatımızda Sezen Aksu var. Duygularımıza tercüman oluyor. Onunla aynı yüzyılda yaşamaktan mutluluk duyuyorum. En zor dönemlerimde yanımda öyle bir oldu ki. Ona ne kadar teşekkür etsem az. Onu çok seviyorum…Buradan selam olsun “ cümleleriyle dile getirdi. 

Deniz Seki ‘yi 20’nci sanat yılında verdiği konserde Simge Sağın, Reyhan Karaca gibi isimler yalnız bırakmadı.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :