Demet Akalın ve Okan Kurt Beraberliklerinin Beşinci Yılını Kutladı!

Abone Ol :

Demet Akalın ve Okan Kurt Beraberliklerinin Beşinci Yılını Kutladı!

Demet Akalın ve Okan Kurt, tanışmalarının 5. yılını dostlarıyla birlikte Etiler de bir mekanda kutladı.

Demet Akalın ve Okan Kurt 03.11.2011’de başlayan, sonrasında evlilik ve Hira’nın doğumu ile devam eden ilişkilerinin 5. yılını sanatçı dostlarının katıldığı bir partiyle Etiler’de kutladı.

Çifti bu özel gününde Hakan Altun, Berkay, Seren Serengil, Fatih Ürek, Merve Özbey ve Erdem Kınay gibi yakın dostları da yalnız bırakmadı.

Merve’yi 8 yaşından beri tanırım
Mekanı el ele terk eden Fatih Ürek ve Merve Özbey gazetecilerin sorularını yanıtladı. Merve Özbey’i 8 yaşından beri tanıdığını söyleyen Fatih Ürek, Özbey için ”O benim birtanem” açıklaması yaptı. Geceyle ilgili olarak Demet ve Okan’a mutluluklar dileyen ikili kendilerini bekleyen araçlarına binerek oradan ayrıldı.

Benim kocam şaşırtmayı sever
Davetlilerin gitmesinin ardından çıkış yapan Demet Akalın ve Okan Kurt çifti kendilerini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geceyle ilgili duygularını ifade eden Demet Akalın ”Benim için sürpriz bir parti oldu inanılmaz şaşırdım ama benim kocam şaşırtmayı çok sever” dedi. İnternet fenomeni Kerimcan’a aldığı yüzük oldukça konuşulan Akalın konuya açıklık getirmeyi de ihmal etmedi.

”Ben o çocuğu çok seviyorum kalbi çok temiz, benim aldığım hediyeler meşhurdur zaten sevdiğim insana da hediye almayı çok seviyorum” dedi. Şarkıcı Gülşen’in doğacak çocuğu için hesap açtırdığı ve o hesaba 1 milyon lira para yatırdığı haberleri sorulan Akalın, ” Hira için böyle bir hesap ben açmadım ama dedesi açmış hem de her doğum gününde yüklü miktarda meblağlar yatırıyormuş” diyerek gazetecilerden müsaade istedi ve Okan Kurt’un test sürüşü için aldığı araçla oradan ayrıldı.

Etiketler: 0

Abone Ol :