Çukurova Rock Festivali Adana'yı Salladı!

Abone Ol :

Çukurova Rock Festivali Adana'yı Salladı!

3 GÜN SÜREN FESTİVAL BÜYÜK BİR COŞKUYLA TAMAMLANDI

Adana’da 12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Adana Galeria Avm Çim Alan'da gerçekleştirilen Çukurova Rock Festivali sona erdi. Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, %100 müzik ve eğlence 3 gün boyunca Türk rock müziğinin yıldızlarını ağırlayan festivale müzikseverler büyük ilgi gösterdi. Festivalin son gününde sırasıyla Supernova, Deniz Tekin, Baba Zula, Adamlar, Pinhani, Selda Bağcan & Boom Pam ve Teoman sahne aldı.
Günün ilk grubu Supernova reggae esintileri ile dinleyicileri ısıtırken ardından sahneyi youtube'dan yayımladığı videoları ile milyonlarca kişiye ulaşan genç müzisyen Deniz Tekin’e devretti. Ülkemizin en nevi şahsına münhasır ekiplerden Baba Zula muhteşem performansları ile festival alanını dolduran binlerce müzikseveri dans ettirirken, yeni nesil Türkçe rock müziğin önde gelen gruplarından Adamlar festival seyircisine müthiş bir müzik ziyafeti çekti. Sonrasında sahneyi devralan Pinhani en sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Gecenin finaline doğru coşku Selda Bağcan & Boom Pam ile zirveye çıktı. Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği sanatçı müzikseverlerin yoğun ilgisinden oldukça mutlu olduğunu dile getirdi. Festivalin finali, Türk rock müziğinin en sevilen isimlerinin başında gelen Teoman ile gerçekleşti. Sanatçı eski ve yeni hit şarkılarından oluşan parçalarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Büyük bir coşku ile tamamlanan festivalde sahne alan sanatçılar, festivalin mimarı Umut Kuzey’e böyle bir organizasyona imza attığı için teşekkür ederken, festivalin ülkemizin müzik kültürüne çok büyük katkı sağladığını ve devam etmesi gerektiğinin altını çizdiler. Red Bull desteğiyle düzenlenen festival, Kral Pop Tv medya sponsorluğunda Türkiye’nin yeni gençlik kanalı Milyon Tv ekranlarında da canlı olarak yayınlandı.
#CRF2017

Etiketler: 0

Abone Ol :