"Çocuk Diskosu" Albümü Müzik Marketlerde !

Abone Ol :

 

İşte dünün ve bugünün çocuklarının dans ederek eğlenecekleri çocuk şarkılarından oluşan yeni bir albüm: “Çocuk Diskosu”!
 

Dj.Serdar Ayyıldız & Dj.Selami Bilgiç'den 70'e aslında her birimizin kendi çocukluğunu yakalacağı ‘Çocuk Diskosu’  albümünde yer alan birbirinden güzel 12 klasik çocuk şarkısı  Ossi Müzik etiketi ile tüm müzik marketlerde ve dijital platformalarda yerini aldı.

 Klasik ve çok bilinen; Kırmızı Balık, KiKiKi KoKoKo, Baltalar Elimizde, Say Bak, Bak Postacı Geliyor... gibi çocuklar arasında popüler olan çocuk şarkılarının her birini günümüzün farklı disko soundlarıyla yeniden düzenlediler. Popüler ve çocukların çok sevdiği isimler ilk kez çocuk şarkılarını  kendi tarzlarında yorumlandılar..

Hakan Eren’in hazırladığı proje olan ve bir çok  ilklere imza atılan Çocuk Diskosu’nda; Hande AtaiziMesut Yar ve Yeşim Salkım’ın küçük kızı Ada Eratik Salkım ilk defa bir şarkı kaydı için stüdyoya girdiler. Günümüzün sevilen profesyonel sarkıcılarının ilk kez çocuk sarkılarını yorumladıkları bu albümde yer alan şarkılara animasyonlu ve çizgi film tadında  birbirinden eğlenceli klipler çekildi.

Pop müziğin herkes tarafından çok sevilen genç isimlerinden Atiye, 80’lerde Pippo Franco tarafından seslendirilen ve tüm dünyada çok popüler olan “Ki Ki Ki Ko Ko Ko” çocuk şarkısını yeniden dillere düşecek tarzda  seslendirdi. Türkiye’nin sevilen radyocuları Atiye ‘ye vokalleriyle eşlik ettiler.

 Hande Ataizi  büyük bir sürprizle günümüzün en çok sevilen çocuk şarkılarından biri olan “Kırmızı Balık” şarkısı için ilk defa stüdyoya girdi. Hande Ataizi,  "Kırmızı Balık"  şarkısı ile çocukları kendine hayran bırakacağı gibi müzik dünyasında da adından söz ettirecek.

 Aynur Aydın “Yağ  Satarım Bal Satarım” şarkısını çocuklar için Avrupai bir tarzda yorumladı. Aynur Aydın “Yağ  Satarım Bal Satarım” geleneksel oyun şarkısına, yepyeni  bir boyut kazandırdı.

 İrfan Özata, çocuklar arasında popüler olan ve her yaştan insanın bildiği “Baltalar Elimizde” şarkısını “Çocuk Diskosu"  albümü için kendi tarzında seslendirdi.

Kendi, eğitici ve eğlenceli “Say Bak” isimli çocuk şarkısını büyüklerin de severek dinleyebileceği bir şekilde yeniden yorumladı.

Tuğba Özerk,  çocukluk yıllarında TRT Çocuk Korosunda  seslendirdiği, “Küçük Ayşe”  isimli çocuk şarkısını yıllar sonra dünün ve bugünün çocukları için yeniden seslendirdi.

 Beyza Durmaz,  “Küçük  Kurbağa” isimli şarkıyı dikkat çekici ve yeniden dillere düşecek bir şekilde seslendirdi.

Yeşim Salkım, ilk kez bir çocuk şarkısı seslendirmekle kalmadı, ayrıca kızı  Ada Eratik Salkım  ile “Bak Postacı Geliyor” çocuk şarkısına düet yaptı. 

 Soner Arıca  çocukların hafızalarında yer edecek olan “Tin  Tin Tini İ Mini  Hanım” isimli şarkıyı “Çocuk  Diskosu” albümü için seslendirdi.

Mesut Yar  ilk kez bir şarkı kaydı yapmakla kalmadı,  “Horozumu Kaçırdılar” isimli şarkıyla opera sesini çocuklara sevdirmek için A Capella  grubu Voca  Voice ile düet yaptı.

Zeliha Sunal  bu albümde “Mini  Mini Bir Kuş” şarkısını seslendirdi.

 Işıl  Yücesoy,  Bollywood esintisiyle yeniden düzenlenen ve teatral bir tarzda yorumladığı  “Fış  Fış  Kayıkçı” şarkısı ile çocukları Hint diyarlarına götürecek. 

Türkiye'de ilk kez, bir albümde yer alan şarkıların tamamına klip çekildi. Gökhan  Özdemir’in yönetmenliğini üstlendiği kliplere Volkan  Budak  tarafından birbirinden eğlenceli animasyonlar yapıldı. "Hande Ataizi-Kırmızı Balık"  klibi tüm   müzik kanallarında ve Ossi Müzik youtube kanalında gösterime girdi.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :