"Çift Terapisi" 1. Yılını Sahnede Kutladı!

Abone Ol :

İlk Kez Geçtiğimiz Yıl İstanbul Komedi Festivalinde sahne alan

Berfu & Eser Yenenler Sahnedeki Beraberliklerinin 1. Yılını Yine Sahnede Kutladı

“Çift Terapisi” Gösterisine 1. Yıl Galası

 BKM Organizasyonu ve Maximum Kart ana sponsorluğunda ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda şehre kahkahayı getiren İstanbul Komedi Festivali, geçtiğimiz yıl yine bir ilk’i gerçekleştirmiş ve Berfu & Eser Yenenler çiftini sahnede ağırlayarak şehrin ritmine izlenmeye değer yeni bir sahne şovu katmıştı.

23-11/24/006.jpg

İlişkilerinin birbirine benzer ve zıt dinamiklerini anlatan ve seyirciyi kahkahaya boğan Berfu & Eser Yenenler’in özgün sahne şovu “Çift Terapisi” geçtimiz akşam BKM Tiyatro’da sahnedeki birinci yılını kutladı.

6.İstanbul Komedi Festivali kapsamında sahne alan ikilinin eğlence dolu şovları, kıvrak bir kinaye ile ele aldıkları ilişkilerini sinir krizi boyutundan nasıl gülme krizine döndürdüklerini ortaya koyarken, yıldönümü kutlaması sebebiyle Eser’in Berfu’ya takdim ettiği sürpriz kutlama çelengi ile kahkaha dolu unutulmaz anlara tanıklık ettiler.

GERÇEK TERAPİSTLER SAHNEDEYDİ

Seyirciyle buluştukları her gösteride sahneye bir çift alan ve interaktif bir oyun oynayan Yenenler çiftinin geçen akşam ki sahne konukları Uzman Psikolog Psikoterapist çift, Gökhan Çınar ve eşi Berrak Çınar’dı.

Çınar çifti içinde büyük sürpriz olan bu anlarda, sahnede oynanan oyunda eğlenceli anlar yaşandı.  

ÜNLÜ AKINI

Bir yıldır kapalı gişe oynayan Çift Terapisi’nin geçtiğimiz akşam İKF kapsamında gerçekleşen şovunu izlemeye gelenler arasında Acun Ilıcalı, Çağla Altunkaya, Oğuzhan Koç, Derya Uluğ, İrem Helvacıoğlu, Açelya Topaloğlu, Bersa Sağlam Naipoğlu, Memo Davran, Gökhan&Berrak Çınar, Bige Daruga, Aslı Turanlı, Aslı Kızmaz & İlker Kızmaz, Survivor yarışmacılarından Aycan Yanaç, Ayşe Yüksel, Dora, Hanzade Ofluoğlu, Anıl Berk Baki, gibi isimler de vardı.

YENİ YILIN İLK GÖSTERİ 14 ŞUBATTA BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİNDE

Yenenler çiftinin, ilişkilerinde yaşadıkları problemleri çözmek için çift terapisine gitmeye gerek olup olmadığına seyirci ile birlikte karar verdiği gösteride, çiftin ilk tanıştıkları andan günümüze kadar yaşadıkları birbirinden komik anılarını kendi üsluplarıyla paylaşmaları seyirciden yine tam not aldı..

Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadın da geri kalmayıp karşı ataklarla erkekleri nasıl delirtiyor ve ilişkiler nasıl çıkmaza giriyor… Herkesin kendinden özel bir şeyler bulduğu bu özel gösterinin yeni yıldaki ilk performansı çok özel bir günde 14 Şubat, Çarşamba akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek. 14 Şubat aynı zamanda Eser Yenenler’in doğum günü.

Etiketler:

Abone Ol :