Buray hayranlarıyla buluştu!

Abone Ol :

Buray hayranlarıyla buluştu!

‘1 Şişe Aşk’ albümüyle büyük beğeni toplayan Buray, albümünün 1. yıldönümünde hayranlarıyla buluştu. Kral pop Radyo’nun organize ettiği ‘’Buray’la 1 fincan kahveye ne dersin?’’ etkinliğinde sorulan sorulara doğru cevap veren şanslı Kral Pop Radyo dinleyicileri hem hayranı oldukları sanatçı ile tanıştı hem de imzalı albümün sahibi oldular.

Buray ve 5 hayranı ilk olarak Kral Pop Radyo’da canlı yayında Mert Ruscuklu’nun sorularını yanıtladı. Kral Pop Radyo’daki yayın sonrası Buray ile sohbet etme fırsatı bulan hayranları Buray’a merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladılar.

Buray etkinlik sonrası Kral Pop mikrofonlarına yaptığı açıklamamda ‘ Ömrümdeki en önemli yılım geçtiğimiz yıl oldu. Şarkılarımın beğenilmesi milyonlarca kişiler tarafından takdir görmesi harika bir duygu. Hayranlarıma beni sevenlere şarkılarımı dinleyenlere sonsuz teşekkür ederim. ‘dedi. Yeni albüm için hazırlıklara başladığını söyleyen Buray ‘ Birbirinden güzel şarkılar hazırladım.  Şu an mix aşamasındayım.  Ayrılık teması olan hüzünlü bir albüm geliyor ’ diyerek hayranlarına albüm müjdesi verdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :