Bodrum'da Su Soley Rüzgarı!

Abone Ol :

Bodrum'da Su Soley Rüzgarı!

 

 

Su Soley, önceki akşam Bodrum'da bir otelde verdiği konserde müzikseverlerle buluştu.Sahneye kendi tasarımı olan sarı püsküllü süper mini bir kıyafetle çıkan Soley, tamamı yabancı şarkılardan oluşan özel repertuarı ile konuklarına müzik dolu unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.

23-06/21/su_soley4.jpg

TÜRKÇE MÜZİK VE TÜRKÜLER HASSAS NOKTAM

Sahne sonrası basın mensuplarının soruları ile kulisinde bir araya gelerek kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar veren genç şarkıcı, bir çok dilde şarkı söylemesine rağmen türküler ve türkçe müzik konusunda son derece hassas olduğunu dile getirdi. 

 KÜFÜRLÜ RAP KÜLTÜREL BİR EROZYON

''Kültür mirası olduğunu düşündüğüm için eski türkülerimizin nesilden nesile aktarılması gerektiğini düşünüyorum. Kariyer yolculuğumda kendi tarzımla harmanlayacağım bir türkü albümü yapmayı çok isterim.'' diyen Su Soley, bir muhabirin, ''Küfür ve argo içeren rap müzik örnekleri çoğu zaman liste başı olup dilden dile dolaşabiliyor. Sizce bu bir kültür erozyonu mu?'' sorusuna ise ''Bir kaçını ayrı tutmakla birlikte bir çoğunun öyle olduğunu düşünüyorum. Bir ülkeyi yok etmek istiyorsanız önce onun kültürünü yok edeceksiniz. Maalesef bu kültürel erozyona şahitlik ediyor, kaygıyla ve üzülerek takip ediyoruz...'' sözleriyle yanıt verdi.

 23-06/21/su_soley3.jpg

 

 

 

Etiketler:

Abone Ol :