Binlerce Müzikseverin Akın Ettiği City Fest Sona Erdi!

Abone Ol :

Binlerce Müzikseverin Akın Ettiği City Fest Sona Erdi!

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda, bu yıl ilk kez gerçekleşen City Fest,  sona erdi. 3 şehirde 3 gün 3 gece boyunca süren City Fest, binlerce kişiyi sevdiği sanatçılarla bir araya getirdi.

Inna, Sıla, Mabel Matiz, Teoman, Duman, Yeni Türkü, Aydilge, Kolpa, DJ Burak yeter ve daha pek çok sevilen ismin sahne aldığı City Fest coşkulu ve kalabalık geçen 3 günün ardından sona erdi. İstanbul ve Ankara’da yine binlerce kişi sevdiği sanatçıların şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

Inna'dan Ebru Gündeş Şarkısı

City Fest’in ikinci gününde İstanbul’daki hayranlarıyla bir araya gelen Inna, festivalin finalini Ankara’da yaptı. Tüm dünyada liste başı olan sevilen şarkılarını bu kez Ankara’daki hayranları için seslendiren Inna, danslarıyla da festivalin coşkusunu artırdı. Bir ara sahnede Ebru Gündeş’in ‘Çingenem’ şarkısını Türkçe mırıldanan Inna, Türk sanatçılara olan hayranlığı bir kez daha gösterdi.

Aydilge'den Anneler Günü Mesajı

Aydilge’de City Fest’in son gününde Ankara sahnesindeydi. Duyarlılığıyla her zaman beğeni toplayan Aydilge, Anneler Günü’nde sahne aldığı festivalde çocuk gelinlere dikkat çekmek için sahnede siyah bir duvak taktı. Daha sonra “Sorma ne haldeyim” şarkısını orkestra olmadan çıplak sesle alandaki hayranlarıyla birlikte söyledi.

Aydilge’nin sahnedeki enerjisi ve duyarlılığı konser alanında bulunan Birleşmiş Milletler Türkiye temsilcilerinin dikkati çekince konser sonrası bir araya gelerek sohbet ettiler. Aydilge’nin sahnesinden çok etkilendiğini dile getiren BM Türkiye temsilcisi ile Aydilge daha sonra ortak projelerde bir araya gelmeye karar verdiler.

Ankaralı Zakkum Ve maNga seyircileri coşturdu.

Kendileri de Ankaralı olan Zakkum ve Manga’da City Fest Ankara’da yer alan isimler arasındaydı. Seyircinin de büyük ilgi gösterdiği gruplar, şarkılarını alandaki kalabalıkla birlikte seslendirdi.

City Fest’in İstanbul sahnesi ise son gece Duman’a emanetti. Kendisini bekleyen yoğun kalabalığı selamladıktan sonra konsere başlayan Duman, en sevilen şarkılarını alandakilerle birlikte seslendirdi.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :