Bayram Coşkusunu Sahneye Taşıdılar

Abone Ol :

Bayram Coşkusunu Sahneye Taşıdılar

Sanat dünyasının ünlü isimleri Ramazan Bayramı coşkusunu, Kıbrıs ve farklı şehirlerde verdikleri konserlerle sahnede sevenleriyle birlikte yaşadılar.

Sibel Can, Kıbrıs'ta bir otelde verdiği konserde sevenleriyle buluştu.Sahende sesiyle olduğu kadar şıklığı ile de göz dolduran Sibel Can, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi.

22-05/04/sibell.png

Kıbrıs'ta konser veren bir diğer isimde Gülben Ergen oldu. Gülben Ergen bayram coşkusunu Kıbrıs'ta sahnesine taşırken en sevilen şarkıları ve sahne enerjisiyle konuklarına müzik dolu bir gece yaşattı.

22-05/04/0002-1651651098.jpg

Simge'de bayramı sahnede sevenleriyle birlikte sevilen şarkılarını seslendirerek geçirdi. Alaçatı' da bir eğlence mekanında konser veren Simge, hem repertuvarı hem de sahne kostümüyle konuklarını büyüledi.

22-05/04/simgeeee.png

Ebru Yaşar'da bayramın ilk günü Kıbrıs'ta verdiği konserde sevenleriyle buluştu. Konserinde en sevilen şarkılarını seslendiren Ebru Yaşar, sahne enerjisiyle konuklarına bayram coşkusu yaşattı.

22-05/04/752x395-ayagim-kirildi-duetin-tadini-cikaramadim-1651608416953.jpeg

Funda Arar'da, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıktı.  Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Herkese sağlıklı, mutlu ve barış içerisinde bayramlar dileyen Funda Arar, "Her zaman olduğu gibi bu bayramda da çalışıyoruz. Eğlenceli bir akşam geçireceğiz" dedi.

 22-05/04/bayram_sekeri_funda_h127651_a2f34.jpg

Melek Mosso, bayramın ilk günü Kıbrıs’taki sahneye çıkan sanatçılar arasında yer aldı.cŞarkıcı, “Uzun zamandır benim için bayramlar sahnede geçiyor” dedi. Mosso, “Bergen” albümünde seslendirdiği “Yıllar Affetmez”in 5 milyon dinlenmeye ulaştığını söyledi: “Albümün en çok dinlenen şarkısı oldu. Orada bir şekilde sıyrılmak insanı onore etti. Ne kadar çok dinleniyorsan benim için o kadar önemlidir. İnsanlar konuşsun diye değil de dinlesin diye benim şarkılarım.” Mosso, yaz sezonunu çalışarak geçireceğini söyledi: “Biz hiç durmayacağız.”dedi.

22-05/04/melekkk.png

 

 

 

 

Etiketler:

Abone Ol :