Bahadır Tatlıöz'ün Acı Günü

Abone Ol :

Bahadır Tatlıöz'ün Acı Günü

Bahadır Tatlıöz babası Nail Tatlıöz yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz günlerde babasının beyin kanaması geçirmesi sebebiyle yoğun bakımda kaldığını duyuran Bahadır Tatlıöz, bu defa acı haberi sevenleriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı, ”Maalesef 12 gün süren savaşımızı kaybettik. Ölüm gelince bize düşen çaresizlik. Müziğim sustu. Bana ilk notaları öğreten hocam sustu.” sözleriyle duygu yüklü bir mesaj paylaştı.

Öte yandan Bahadır Tatlıöz, babasının organlarını bağışladıklarını şu sözlerle anlattı;

BAŞIMIZ SAĞOLSUN.
Maalesef 12 gün süren savaşımızı kaybettik. Babam bir yandan savaştı. Biz bir yandan savaştık. Medicana doktorlarımız sonuna kadar savaştı. Ama ölüm gelince bize düşen çaresizlik. Müziğim sustu. Çünkü bana ilk notaları öğreten hocam sustu. Gençliğim puslu, çünkü bana eğri doğruyu gösteren hocam sustu. Hakkımda bilemedikleriniz rafa kalktı, çünkü tek sırdaşım sustu. Sohbetim sessiz, çünkü tek arkadaşım sustu. Şimdi tam erkek oldum, çünkü babam sustu...
Savaşı kaybettik dediğime bakmayın bu savaşı farklı bir taraftan da kazandık...
Babamın sağlığında ki isteklerini de göz önüne alarak ailece bir karar verdik.
ORGAN BAĞIŞI.
Bu çok zor karar ile iki tane aileyi evlatlarına, analarına, babalarına ya da kardeşlerine kavuşturuyoruz. Onlar bir şans daha elde ediyorlar. Aslan babam bu dünyadan hayat kurtararak Kahraman olarak ayrılıyor. Zaten geçen gün demiştim ya "İlk ve son süper kahramanım" diye. Kahramanlar da ölür ama arkalarında kurtardıkları hayatlar bırakarak ölür. Kalbimiz kırık ama içimiz rahat. Babam hayır ve dualar ile anılacak. Başkaları onun bir parçasını taşıyacak. Babamdan ve bizden bir parça. Ahh Babam Ahh. Artık Allah'a emantensin. Cenneti ile mükafatlan inşallah. Seni çok seviyoruz. Emeklerin ile Sevgin ile bize kattıklarını asla ödeyemeyiz.
Bir gün tekrar görüşeceğiz ve ben o günü dört gözle bekliyorum aslan babam, sadece şimdilik elveda...

Etiketler: Bahadır Tatlıöz

Abone Ol :