Bahadır Tatlıöz'den Yeni Şarkı!

Abone Ol :

Bahadır Tatlıöz'den Yeni Şarkı!

Bahadır Tatlıöz, yaz aylarında sevenlerini ihmal etmeyerek dinleyenlerini sevindirecek bir sürpriz yaptı. Uzun yıllardır radyolarda, televizyonlarda ve dijital platformlarda dinlemekten usanmadığımız ''Takvim” ve “Net'' gibi şarkılarının tınısını özleyenler ''Bu Gece Boş Ver''in müptelası olacak.

'BU GECE BOŞVER''!

Doğum gününde yeni şarkısı ''Bu Gece Boş Ver''i yayınlayan 'Bahadır Tatlıöz’ün; yeni yaşımın ve yeni dönemimin simgesi diye nitelendirdiği şarkısının sözü ve düzenlemesi kendisine ait olurken, müziğinde ise Bahadır Tatlıöz ve Cüneyt Yamaner'in imzası yer alıyor. Doğum gününde müzikseverlerle buluşan Bahadır Tatlıöz; günün güzel enerjisine ve yoğun duygusuna eşlik eden şarkının tılsımına çok inandığını ve dinleyen herkese uğur getirerek yüreğini aydınlatmasını diledi. Klip yönetmenliğini yine kendisinin üstlendiği projenin çekimleri Bodrum’da iki günde gerçekleşti. Merak uyandıran detayların yanı sıra hikayesiyle sürükleyen klibe etkileyici görseller de eşlik edince ortaya görsel bir şölen çıktı.

23-07/28/bahadir-tatlioz-bu-gece-bos-ver_revize-kapak.jpg

Bugüne kadar birçok video klipte yönetmen olarak imzası bulunan sanatçı, “Bu Gece Boş Ver” isimli şarkısında ise 40. kez yönetmen koltuğuna oturdu. Klibin başından sonuna kadar gizemini koruyan çantanın içinde ne olduğu ise merak konusu… Bahadır Tatlıöz''ün yepyeni projesi ''Bu Gece Boş Ver'' Sony Music Türkiye etiketiyle, video klibi Bahadır Tatlıöz YouTube kanalında yayında!..

 

Etiketler:

Abone Ol :