Bahadır Tatlıöz'den 10. Yıla Özel Single

Abone Ol :

Bahadır Tatlıöz'den 10. Yıla Özel Single

Sanat hayatında 10. yılını kutlayan Bahadır Tatlıöz yeni müzik tarzı ile dinleyicisiyle buluştu. Tatlıöz, yepyeni bir dönemin habercisi olan ''Takmıyorum'' şarkısını yayınladı.  Sözü ve müziği ''Bahadır Tatlıöz''e ait olan şarkının yenilikçi ve pozitif düzenlemesinde ise sanatçıya Cüneyt Yamaner'de destek verdi.

''Bahadır Tatlıöz'' yeni projesi ile ilgili heyecanını ve duygularını ise şu sözlerle dile getirdi; ''Takmıyorum; benim hayatımın yeni döneminin ilk şarkısı olacak. Yenilikçi ve pozitif hissettirme çabası gibi birçok nedenden dolayı ayrı bir önemsiyorum bu projemizi. İmaj ve müzik olarak daha güncel tarzımız ile dinleyiciye taze duygular hissettiren bir yapıya geçmek için adım atıyoruz; parolamız ‘yeni sound ve daha yeni bir dil’ olacak. Bu anlamlı başlangıçta hep birlikte güzel duygulara yelken açmak dileğiyle.''

Modern Reggaeton ritmi ile klasik Reggae ritminin birlikte yürüdüğü örneği az olan bir tempoda, akustik enstrümanlar ile elektronik shntheizer'lerin buluştuğu alternatif pop sentezinde, vokallerde tadımlık kullanılan yeni nesil melodyn anlayışı ile sıcak hisler barındıran bir aşk şarkısı olan ''Takmıyorum''; bu yazın iddialı ve ses getiren projelerinden olacak. Yaz ayının tüm sıcaklığını içimize işletecek klibin yönetmenliğini ise yine ''Bahadır Tatlıöz'' üstlendi. Başarılı sanatçı; tam bir gençlik videosu olan klibin içinde sevilen popüler simalar barındırarak herkese pozitif enerji vermeyi hedefledi. Klipte sanatçıya; ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Özkan Sağın’da eşlik etti. 

 

 

Abone Ol :