Bahadır Tatlıöz "20 Dakika" Programına Konuk Oldu!

Abone Ol :

Bahadır Tatlıöz

Onur Kırış’ın hazırlayıp sunduğu Kral Pop TV 20 Dakika programına bu hafta Bahadır Tatlıöz  konuk oldu. Oldukça keyifli geçen sohbette Bahadır Tatlıöz , samimi açıklamalarda bulundu.

 “Çok şanslı Bir Çocukluk Geçirmedim”

Küçük yaşta müzikle  tanışan ve iç  içe büyüyen Bahadır Tatlıöz, çok şanslı bir çocukluk geçirmediğini söyledi. Bahadır Tatlıöz; “ Çok küçük yaşta aile ayrılığı yaşadım. Ailem elbette beni çok sevdi ama annem ile babamın ayrılı beni çok etkiledi” Dedi.  6  yaşındayken belediye konservatuvarına başladığı ve ortaokul zamanında ise tam zamanlı olarak konservatuvara devam ettiğini söyleyen Bahadır Tatlıöz: “ O yıllarda çok yaramaz bir çocuktum. Çok haylazdım, hocalarım   bende gördükleri yetenekten  ve başarımdan dolayı bunu görmezden geliyorlardı yoksa kesin okuldan atılırdım.” Dedi.

“ On dört Yaşında İlk Aranjemi Yaptım”

İlk aranjesini  14 yaşında yaptığını söyleyen Bahadır Tatlıöz; “O zamanla Emre Matraş’a  Feryadım Gökyüzüne isimli  bir şarkı verdim. İlk şarkım o dönem yayınlandı. Belki de bu kadar küçük yaşta böyle profesyonel  bir iş  yapan sayılı isimler arasında yer aldım” Dedi.


“İlk Hayalim Piyano Virtüözü  Olmaktı”

Konservatuar yıllarında ilk hayalinin piyano virtüözü olmak olduğunu söyleyen Bahadır Tatlıöz; “Bu  hayale çok yaklaşmıştım aslında.. Ama  istediğim noktaya gelemedim. Çünkü hayat telaşı, para kazanma  mecburiyeti vardı.  Ama bu hayalimle ilgili bir çok önemli projede yer aldım” Dedi

“Sosyal Sorumluluk Projelerinde Yer Almamın En Büyük   Nedeni Kardeşim Oldu”

Müzik kariyeri boyunca bir çok sosyal sorumluluk projesinde şarkılarıyla yer alan Bahadır Tatlıöz, bunun nedeni de  şu sözlerle açıkladı; “ Doğuştan küçük bir özrü olan kardeşim var. O beni sosyal sorumluluk projelerinde yer alamama en çok neden olan sebeplerdendir. “ Dedi.

“Çalıjazz Albümü Konservatuarlarda Ders Olarak Gösterildi”

2005  yılında  türküleri cazz  formatında  seslendirdiği   “Çalıjazz”  isimli bir albüm çıkaran Bahadır Tatlıöz, bu albümde çok çok değerli müzisyenlerle çalıştığını söylerken, albümün kendi hayatında da çok önemli bir yeri olduğunu belirtti.  Bahadır Tatlıöz, ““Çalıjazz albümü tarz ve içerik olarak farklı sentezlerden oluşan bir albümdü ve bu albüm konservatuvarlarda  derslerde örnek olarak öğlencilere  gösterildi. Bu benim hayatımda ki en büyük gurur kaynaklarımdan biridir” Dedi.


“Takvim Eşittir Samimiyet”

Yaz aylarında “Takvim” isimli şarkısını  müzik severlerle buluşturan Bahadır Tatlıöz şarkısıyla ilgili şunları  söyledi; “ Takvim şarkısı benim için samimiyet demek. Şarkısı hazırlarken de  buna çok dikkat ettik. Aslında  bu şarkı  Ocak ayında çıkacak yeni albümde yer alıyordu. Ama ben yaz aylarını klipsiz geçirmek istemediğim için bu şarkıyı albümden çaldım” Dedi.   Takvim şarkısını stüdyoda hazırlarken back vokallerde İlyas Yalçıntaş ve Buray’ın da kendisine eşlik ettiğini söyleyen Bahadır Tatlıöz; “Buray ve İlyas back vokallerde yer alınca klipte de oynama fikri ortaya çıktı ve sağolsunlar beni kırmadılar hiçbir şey talep etmeden klipte yer aldılar. Aramız da böyle sıkı bir dostluk  var. “dedi.

“ Yeni Albüm de  8 Yeni Şarkı Var”

Yeni albüm için yoğun bir çalışma halinde olduğunu söyleyen  Bahadır Tatlıöz,albümde  8 yeni şarkıya yer verdiğini sözlerine ekledi. Bahadır Tatlıöz, çok özenle çalıştığı bir albüm hazırladıklarını  belirtirken   bütün duygularını koyduğu bir albüm hazırladığının altını çizdi.


Kral Pop TV Yayın Programı

13 Kasım Pazartesi    13:00
Çarşamba  16:00 (Tekrar)
Cuma          20:30  (Tekrar)

Kral Pop Radyo Yayın Programı

11 Kasım Cumartesi 15:20
Pazar : 15:30

Etiketler: 0

Abone Ol :