'Babamın Ceketi' 5 Ekim'de Vizyon'da!

Abone Ol :

'Babamın Ceketi' 5 Ekim'de Vizyon'da!

“Babamın Ceketi” filmi, Müfit Can Saçıntı’nın yönetmenliğinde çekimlerini tamamladı. Film 5 Ekim'de vizyona giriyor.
Samimi sıcak ve bir o kadar da eğlenceli bir aile komedisi olan “Babamın Ceketi“, uzun bir ön hazırlık döneminin ardından “motor” dedi. Çekimleri 4 hafta sürdü. film için İstanbul’un farklı semtlerinin yanı sıra Ağva ve Dalyan’da seçilen mekanlar, senaryonun geçtiği döneme uygun biçimde özel olarak dekore edildi. Profesyonel bir teknik ekiple yola çıkan Hann Medya’nın yeni projesi Türk sinemasında son dönemin en iddialı yapımlarından ve Yeşilçam tadında bir yapım olmaya aday.
Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor!
“Babamın Ceketi” filmi, hikayesi kadar zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.Ayşen Gruda, Suat Sungur ve Yalçın Menteş gibi usta isimlerin yer aldığı kadroda, aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturan Müfit Can Saçıntı’nın yanı sıra Mert Turak, Erkan Can, Elif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Sami Aksu, Ünal Yeter ve Uğur Demirpehlivan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.
Mert Turak, özel karate eğitimi aldı
Oyuncu Mert Turak, filmde oynadığı Ferhat karakteri için özel olarak 3 ay süreyle karate ve silah tutma eğitimleri aldı. Filmin aksiyon sahnelerinin çekimi sırasında, oyuncular ve set ekibi eğlenceli anlar yaşadılar.
Para her şey değil
Filmin senarist ve yönetmenliğini yapan Müfit Can Saçıntı Babamın Ceketi için; “Her şeyin değerinin parayla ölçüldüğü bu dünyada en değerli şeyin sevmek, sevilmek, aile ve dostluk olduğunu anlatan bir film” dedi.

Babamın Ceketi, 5 Ekim'de sevenleriyle buluşacak…

Künye
Yapımcı: Hann Medya
Senaryo ve Yönetmen: Müfit Can Saçıntı
Yardımcı Yönetmen: Gizem Yaman
Görüntü Yönetmeni: Hayk Kirakosyan
Kurgu: Ahmet Can Çakırca
Müzik: Uğur Ateş
Yapım Amiri: Tan Ander
Sanat Yönetmeni: Arzu Koç Taşkent
Kostüm Şefi: Ezgi Ayaz
Işık Şefi: Feramuz Tuna
Ses Teknisyeni: Özgür Özden
Set Amiri: Serdal Ateş
Makyöz: İlknur Sağlam Şair

Filmin konusu:
Ferhat ve Aslıhan bir süredir sevgilidir. Ferhat işsiz olduğu için bir türlü evlenememişlerdir. Aslıhan’ın babası kalp krizi geçirmiş ve ölmeden önce kızımın mürüvvetini görmek istiyorum diye psikolojik baskı yapmaya başlamıştır. Ancak Ferhat’ın bir an önce hem iş hem de düğün için para bulması lazımdır.
Çocuğunu en iyi okullarda okutarak en iyi babalığı yaptığını düşünen İbrahim, oğluna çaresizce iş aramaya, iş kurmaya çalışmaktadır.
Ferhat’ın mahalleden arkadaşı Penguen Ersin’in yardımlarıyla ile iş bulma maceralarına tanıklık edeceğimiz filmde, çaresizliklerin insanları nasıl yanlışlara sürüklediğine, sevginin ve aile olmanın gücünün tüm zorlukları aşmak için en büyük güç olduğuna tanıklık edeceğiz.
Babamın Ceketi filmi, babamızın ceketi gibi bizleri sarıp sarmalayacak sıcacık bir aile komedisi olarak verdiği mesajlarla değerlerimizi hatırlatan kıymetli bir yapıt olmaya aday

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :