Aydın'da Konser Coşkusu!

Abone Ol :

Aydın'da Konser Coşkusu!

 

Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür - Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

Barış Yurtçu:"Deniz İle İşlerden Dolayı Çok Görüşemiyoruz"

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kolpa'nın solisti Barış Yurtçu, oyuncu eşi Deniz Baysal Yurtçu ile evliliklerinin mutlu bir şekilde devam ettiğini söyledi. Kendisinin yoğun konserlerinin olması ve eşinin de setlerinin yeniden başlaması sebebiyle çok görüşemediklerini ancak bu duruma alıştıklarını anlatan Yurtçu, "Geçtiğimiz günlerde fırsat bulup bir iki gün eşimle Çeşme tatiline çıktık. Deniz'in setleri tatile girdi ama kendi bireysel işleri vardı evle ilgilendi biraz. Şimdi yeni sezonda setler yeniden başlayacak. Ben de tatilden sonra yeniden işimin başındayım.İkimiz de çok yoğunuz, çok görüşemiyoruz ama sıkıntı değil bizim için alıştık."dedi. Sevilen şarkılarıyla müzikseverlere zaman zaman duygusal zaman zaman hareketli dakikalar yaşatan Kolpa, sahne performansıyla müzik ziyafeti sundu.

22-08/10/baris-yurtcu-kolpa-grubu-solisti-12.JPG

 

"Bilal Sonses'ten Müzik Ziyafeti"

Festivalde müzikseverlere sevilen şarkılarıyla muhteşem bir atmosfer yaşatan Bilal Sonses, "Dağlar", "Dön Diyemem", "Olmuyor" gibi şarkılarıyla müzikseverlerden tam not aldı.

22-08/10/bilal-sonses-23.JPG

Bedia Akartürk:"Konserlerime Köyümden Gidip Geliyorum"

Müziğin yaşayan çınarı Bedia Akartürk de festivalde sahneye çıktı. Zamana meydan okuyan sesi ve sahne hakimiyeti ve türküleriyle müzikseverlerden büyük alkış alan  Bedia Akartürk,sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İzmir'in Ödemiş ilçesine, kendi köyüne yerleştiğini söyleyen Akartürk, köy havası ve temiz havanın kendisine çok iyi geldiğini söyledi. Konserlerine köyden gidip geldiğini belirten usta sanatçı, pandemi koşullarında köyüne yerleştiğini ve çok mutlu olduğunu açıkladı.

22-08/10/bedia-akarturk-30.JPG

 

 

 

Etiketler:

Abone Ol :