Atiye İle Özel Röportaj!

Abone Ol :

Atiye İle Özel Röportaj!

Atiye'den Yeni Albüm Müjdesi...

Atiye geçtiğimiz gün gerçekleştirdiğimiz özel röportajda yeni single çalışmasının ayrıntılarını anlatırken 2019’da çıkaracağı albümüyle ilgili detayları bizimle paylaştı. Bir buçuk yıl önce bestesini yaptığı, sözlerini ise Branda Berrin ile yazdığı “Hisset” isimli şarkısını müzikseverler tarafından kısa sürede çok beğenildiğini söyledi. Bu şarkıda kendini iyi hissetmek için mesajlar vermeye çalıştığını vurgulayan Atiye, bu şarkının sözlerine uygun bir konu seçerek, Sakarya’da Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çektiği klibin içeriğiyle ilgili şu sözleri söyledi :

“Tek kıyafet giymek istemedim, saçım ve makyajım çok sadeydi, doğanın içinde çiçeklerin ortasında istediğim gibi rahat bir şekilde hareket etmek istedim. Diğer kliplerine göre empovizesi yoğun daha doğal bir klip oldu.” 


“Tam Tam”  isimli ingilizce bir single çalışması hazırlığında olduğunu açıkalaya Atiye, albüm çalışmalarına hız vermeden devam ettiğini ve 2019 yılında yeni bir albümle müzikseverlerin karşısına çıkmayı planladığını söyledi. Atiye, albümde doğu saundlarıyla batı saundlarını bir arada sentezlemeye çalıştıklarını ve diğer albümlerinden farklı olarak daha organik bir albüm olduğunu anlattı.

Etiketler: 0

Abone Ol :