Aleyna Tilki Kral Pop Radyo'da Bay J'nin Sorularını Yanıtladı!

Abone Ol :

Aleyna Tilki Kral Pop Radyo'da Bay J'nin Sorularını Yanıtladı!

"Retrograde" isimli İngilizce şarkısıyla başarısını Türkiye sınırları dışına taşıyan Aleyna Tilki, Kral Pop Radyo'da Bay J'nin sorularını yanıtladı. 

"Retrograde" isimli çalışmasının tüm detaylarını anlatan Aleyna Tilki,yurtdışına açılma fikri hakkına da merak edilenleri anlattı. Aleyna Tilki, bir gün Türkiye'den bir dünya starı çıkacağını ve bunun kendisinin olacağına inandığını söyledi. Tilki, Bunun için çok çalıştığını ve dünya starı olmak için büyük bir adım attığını da sözlerine ekledi. Aleyna Tilki,  geridönüş anlamına gelen"Retrograde" isimli şarkısını da şöyle yorumladı; "Şarkıda bence anlam olarak şunu ifade etmek istediler gezegenlerde retro yapıyor, Merkür retrosu diye bir şey var mesela... Ben bir gezegenim ve ben geridönüş yapmayan bir gezegenim... Benim yönüm tek bir tarafa doğrudur.O da ileriye. Aslında orda gizli bir anlamı var şarkının" dedi.

Gelecek planlarından da bahseden Aleyna Tilki, Londra'ya taşınma fikrinin olduğunu da açıkladı. Aleyna Tilki, dünya starlarıyla sadece İngilizce şarkılar değil Türkçe şarkılar yapma planlarının olduğunu belirtti.

Aleyna Tilki, aslında ingilizce bir albüm hazırladığını ama albüm öncesinde "Retrograde" ile çıkış yapmak istediğini albüm çıkana kadar da  tek şarkı olarak paylaşımlarına devam edeceğini söyledi. Aleyna Tilki, ailesinin bu yolculuğa çıktığı andan beri desteklerini herzaman sürdürdüğünü de sözlerine ekledi. 

Aleyna Tilki'nin Bay J ile keyifli sohbeti, çok özel açıklamaları ve daha fazlası için; 

 

Abone Ol :