Albüm Yapması Gereken Yedi Dizi Oyuncusu!

Abone Ol :

Albüm Yapması Gereken Yedi Dizi Oyuncusu!

www.puhutv.com web sayfasında tüm dizi ve filmleri izleyebilirsiniz.

 

Türk dizilerinin ünleri sınırları aşıyor, dünyaya ulaşıyor. Çoğu dizideki oyunculukların başarısına da çok fazla söylenecek bir şey yok. O kadar iyi performanslar sergileniyor ki, kendimizi adeta gerçek bir dünyanın içerisinde buluyoruz. Peki ya oyuncuların, rol kabiliyetleri dışında, müzikte de yetenekleri var mı dersiniz? Güzel sesleriyle, albüm yapabilecek 7 dizi oyuncusunu sizin için derledik!

Çağatay Ulusoy

"Adını Feriha Koydum", "Medcezir" ve puhutv’de tekrar bölümleriyle yayınlanan "İçerde" gibi ses getiren dizilerle, oyunculukta ki başarısını defalarca kanıtlayan Çağatay Ulusoy’un sesinin güzelliğine “Delibal” filmiyle tanık olmuştuk. Filmde birkaç şarkısını dinleyebildiğimiz Çağatay Ulusoy, bir albüm yapsa da doya doya dinlesek diyebileceğimiz oyunculardan.

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün rolü gereği şarkı söyleyen ve bunun hakkını veren ender oyuncularımızdan. Büyüküstün’ün sesinin güzelliği bir yana, sade ve huzur dolu sesiyle, izleyicilerden tam not alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ

Rol aldığı her dizide üstlendiği rolün altından başarıyla kalkan Kıvanç Tatlıtuğ’un sesini, Kuzey Güney’de “Tabip Sen Elleme Benim Yaramı” türküsüyle duymuştuk. Şimdilerde Puhu Tv’ de bölümleri yayınlanan Cesur ve Güzel dizisiyle ekranlarda boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ, sade ve içten yorumuyla herkesi etkilemeyi başarmıştı.

Elçin Sangu

Kiralık Aşk dizisiyle adından sıkça söz ettiren Elçin Sangu, Kiralık Aşk’tan önce rol aldığı dizide bir müzik öğretmenini canlandırmış ve şarkı söylemişti. Kiralık Aşk dizisinde de zaman zaman sesinin güzelliğine şahit olduğumuz Sangu, on parmağında on marifet olan oyuncularımızdan.

Burak Özçivit

Yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği sinema filminin soundtrack’ini seslendiren Burak Özçivit, şarkıcı olsaydı, şimdiki kadar hayran kitlesi edinebilirdi kuşkusuz.. İzleyenler bilir, Aşk Sana Benzer isimli sinema filminde, oyuncu  “Hasretinle Yandı Gönlüm” türküsü ile kulakların pasını silmişti.

Seda Bakan

Rol aldığı dizilerde ve katıldığı programlarda sesini bol bol duyduğumuz bir isim Seda Bakan. Oyunculuğunda ki başarısının yanı sıra, sesinin duruluğuyla öne çıkan başarılı oyuncu, bu durumdan memnun görünüyor.

 

Cansu Dere

Muhteşem Yüzyıl dizisinde söylediği şarkıyla adından sıkça söz ettiren Cansu Dere, başarısını sesiyle de perçinleyen oyunculardan. Umarız ileride rol alacağı dizilerde sesini daha çok duyarız.

 

En çok izlenen muhteşem diziler ve daha fazlası için www.puhutv.com’u ziyaret edebilirsiniz!

Etiketler: 0

Abone Ol :