11 Yaşından Beri Şarkı Yazıyorum!

Abone Ol :

11 Yaşından Beri Şarkı Yazıyorum!

Farah Zeynep Abdullah, İlk Kez Bir Radyo Programında, Kral Pop Radyo’da...

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bu kez oyunculuğu ile değil besteci ve yorumcu kimliği ile sevenlerinin karşısına çıktı. “Bu Hangi Masal-dı” isimli şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan Farah Zeynep Abdullah, bu kez sesiyle müzikseverlerin beğenisini kazandı.
İlk kez bir radyo programına katılan ve Kral Pop Radyo’ya konuk olan Farah Zeynep Abdullah, şarkısını anlattı. Radyo programının ardından mikrofonumuza konuşan Farah Zeynep Abdullah, ilk kez bir radyo programına katılmanın heyecanını “Radyonun bambaşka bir havası, başka bir yakınlığı var.” şeklinde vurguladı.

Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkısının ortaya çıkış hikayesini anlatan sanatçı, “ Müzik yepyeni bir dünya. Müzik her zaman benim hayatımdaydı. 11 yaşından beri şarkılar yazıyorum. Ancak ilk defa bir şeyi paylaşmak istedim. Formlara takılmadan, olduğu gibi bir doğumgünü şarkısı olarak paylaşmak istedim. Kendimi de denemek istedim aslında. Bundan sonra farklı projeler planlıyorum.” şeklinde konuştu.  Şarkıyı Bozcaada’da sevgilisine doğumgünü hediyesi olarak yazıp bestelediğini söyleyen Abdullah, çalışmasıyla ilgili  “Bozcaada’da sevgilimin doğumgünü için arabada yazdım olduğu gibi... 3 günde de programlarda yaptım şarkıyı. Müzikle uğraşmak benim için gerçekten çok büyük keyifti, harikaydı.” dedi.

Farah Zeynep Abdullah, müziği bakışını ve gelecek çalışmalarını ise söyle anlattı: “Müzik her zaman benim bir aşkımdı. “Unutursam Fısılda” da “Ayperi” karekteri vardı. Kenan doğulu müziklerini yaptı. Orada ilk defa sesimi duydu müziksverler. Çok uğraştık. Kenan özel parçalar hazırladı ayperi için. O bambaşka bir tarzdı. Orada rol icabı eskileri çok dinlemiş ve tarzımı onlara benzetmeye çalışmıştım. Ancak bu bambaşka bir iş. Bundan sonra daha eğlenceli daha kendim olan şarkılar yapacağım. Coşkulu şarkılar yapmak istiyorum. İngilizce şarkılarım da var. Yakında onların üzerinde çalışmaya başlayacağım.”

 

Etiketler: 0

Abone Ol :