Didem & Mehmet Akbay'ın Özel Daveti Sanatçı Dostlarının Katılımıyla Gerçekleşti!

Abone Ol :

Didem & Mehmet Akbay'ın Özel Daveti Sanatçı Dostlarının Katılımıyla Gerçekleşti!

Kral Grubu Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay ve eşi Didem Akbay önceki gece verdikleri partiyle eğlence dünyasını buluşturdu.

Geçen sene 3 Ocak tarihinde evlenen fakat Reina’da yaşanan terör saldırısı sebebiyle düğünlerini iptal eden çift, önceki gece Le Meridien Otel’de bir evlilik kutlaması gerçekleştirdi.

Aralarında Orhan Gencebay, Demet Akalın, Funda Arar-Febyo Taşel, Oktay Kaynarca, Ronit Gülcan-Cem Hakkı, Levent Kızıl, Erman Yerdelen, Ömer Özgüner, Ercan Saatçi, Işın Karaca, Kubat, Gülben Ergen, Seren Serengil, İrem Derici, Cansu Kurtcu-Fettah Can, Nazlı Çelik, Tuvana Türkay, Berkay, Edis, Aynur Aydın, Polat Yağcı, Samsun Demir, Bülent Seyhan, Deniz Erdem, Cengiz Erdem, Hasan Saltık, Serkan Kaya, Emre Aydın, Ece Erken, Ümit Besen, İsmail Altunsaray, Kutsi, Liner, Alişan gibi isimlerin bulunduğu davetliler Rubato’nun keyifli performansıyla eğlendiler.

 

ORHAN BABA SAHNEDE!

Ünlü isimler bir bir sahneye çıkıp şarkılar söylerken gecenin en önemli anlarından birine ise Orhan Gencebay imza attı. Manevi oğlum dediği Mehmet Akbay için bağlamasını eline alan Orhan Baba, yıllar sonra ilk kez canlı performans sergiledi. Gencebay’ın bağlama performansı sorasında, ünlüler de sahneye akın etti. Batsın Bu Dünya dev bir koroyla söylendi.

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :