Zeynep Bastık’tan Enkazdan Çıkarılan Ayfer ve Kardeşine Destek!

Abone Ol :

Zeynep Bastık’tan Enkazdan Çıkarılan Ayfer ve Kardeşine Destek!

 

Kahramanmaraş'ta depremde enkaz altındayken itfaiye ekibinden Zeynep Bastık'ın "Gül Beyaz Gül" şarkısını isteyen genç kıza şarkıcıdan cevap geldi. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 45 saniye süren deprem; Trabzon, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Hatay’da da hissedildi. Depremde enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor.

Depremin 99’uncu saatinde enkazdan kurtarılmayı bekleyen 15 yaşındaki Ayfer, o esnada Zeynep Bastık'ın seslendirdiği "Gül Beyaz Gül" şarkısını istedi. Bilincini açık tutmak için Ayfer ile sürekli konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi, kurtarılan kıza "Gül Beyaz Gül" şarkısını dinletti.

4Ekran Alıntısı

"AYFER SAYENDE TARFİSİZ DUYGULAR İÇİNDEYİM"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Zeynep Bastık, “Ayfer’e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesini, yakınlarını kaybettiğini öğrendik. Çok, çok üzgünüm. En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer’le. Şarkı, konser ne isterse… Kız kardeşiyle eğitim hayatları boyunca maddi-manevi yanlarında olacağıma da söz veriyorum. Ayfer sayende tarfisiz duygular içindeyim… Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayacağım” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

Abone Ol :