Zerrin Özer, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu

Abone Ol :

Zerrin Özer, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu

Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Zerrin Özer Kral POP TV, Kral POP Radyo ve TRT FM ortak canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk oldu.

Zerrin Özer, içtenlikle Gezegen Mehmet’in sorularını yanıtladığı programda  en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ve canlı performansıyla da  müzik ziyafeti sundu.

Zerrin Özer’in  katıldığı Mehmet’in Gezegeni, Kral POP TV , Kral POP Radyo ve TRT FM   ortak canlı yayınında ve  aynı anda Kral POP TV,  Kral POP Radyo Facebook  hesaplarından da canlı olarak yayınlandı…


Gezegen Mehmet: Biz TRT Radyo ve Müzik Dairesi Başkanı Amber Türkmen ile Türkiye için bir araya geldik. Yayınlarımızı birleştirdik. Bu zor günlerden geçtiğimiz dönemde, Türkiye için böyle bir karar verdik. TRT FM ile birleştik bugün. Herkesin birleşmesini diliyoruz.

Gezegen Mehmet: TRT markası şuan da yayınını dondurdu ve ortak yayına geçtik. Seninle birlikte hem biz onlara misafir olmuş olduk hem onlar bize misafir oldu. Neler söylemek istersin?
Zerrin Özer: Öncelikle TRT benim ikinci evim oldu. Orası benim okulumdu. 1000 kişinin katıldığı bir yarışmada birinci oldum ve o dönemden beri TRT’den hiç ayrılmadım. TRT olmasaydı belki de Zerrin Özer olmayacaktı.


Gezegen Mehmet: TRT’de ilk söylediğin şarkıyı hatırlıyor musun?
Zerrin Özer: Tabi hatırlıyorum. Sevgili Nilüfer’in “Göreceksin Kendini” isimli parçasıydı.

Gezegen Mehmet: Açılışı Barış Manço’nun “Unutamadım” şarkısıyla yaptık. Bu şarkının sen de bir anısı var mı? Bu şarkıyla Zerrin Özer nasıl tanıştı?
Zerrin Özer: Öncelikle Barış abimiz, mekanı cennet olsun. Türkiye’mizin büyük bir değeridir.Bu şarkıyı Barış abiden ilk duyduğumda o kadar hissettimki kendi içimde,  ertesi gün telefon açtım Barış ağabeye. Çok naif bir insandır. Bu şarkınızı okuyabilir miyim dedim kendisine. Tabi ki dedi hatta stüdyoya geldi beraber çalıştık. Geçtiğimiz günlerde beraber çektirdiğimiz resmi de sosyal medyada paylaştım. Onun bir eserini okuduğum için o kadar mutluyum ki...

Gezegen Mehmet: “O Yaz” şarkısıyla nasıl tanıştın?
Zerrin Özer:. İlk zamanlar albüm yaparken şarkıları biz seçemiyorduk, firmalar neleri isterse onlar okuyorduk. 30 tane şarkı okuyorduk ve içlerinden 10 tanesi seçiliyordu. 20 tanesi kalıyordu. Bu şarkıyı da o kadar sevdim ki okumuş olduğum zaman. Tabi o zamanın verdiği heyecan, hayallerde bu şarkıyı sevmeme o kadar izin verdi ki.

Gezegen Mehmet: Şarkı söylerken ne hissediyorsun?
Zerrin Özer: Tarifi mümkün değil aslında. Ama mutlaka bir hatıram gözümün önüne geliyor.

Gezegen Mehmet: Söylemiş olduğun “Bir Gülü Sevdim” şarkısının hikayesini de sormak istiyorum. Bu şarkıyla nasıl tanıştın?
Zerrin Özer: Benim için şarkının sözleri çok önemlidir. Yani yaşamadığım sözleri okuyamıyorum.  Yaşamadığım şarkıların sözlerini bile değiştirir misinz şeklinde iletirim. Ben hissetmeliyim ki onu karşı tarafa geçirebileyim. Ve bu güzel şarkıyı bana yaptılar. Ben de çok mutlu olarak okudum.


Gezegen Mehmet: “Kar Beyaz” şarkısı nasıl geldi sana, nasıl hayatına girdi?
Zerrin Özer: Biz Kerim Tekin ile her zaman düet yapmak istedik. Fakat nasip olmadı. O rahmetli olduktan sonra okumamı istediler ama ben hep karşı çıktım. Daha sonra Kerim’in annesi aradı ve “Kerim’i yaşatır mısın?” dedi. Akan sular durdu o anda benim için.

Gezegen Mehmet: Elinde sınırsız bir gücün olsaydı neyi değiştirmek isterdin?
Zerrin Özer:Bütün yoksullara yardım etmek isterdim.

Gezegen Mehmet: En üzüldüğün ve en mutlu olduğun an nedir?
Zerrin Özer: En mutlu olduğum an ailemle, sevdiklerimle birlikte olduğum an. En üzüldüğüm ise yoksulluk, annesiz ve babasız çocukları görmek, Türkiye’nin şuan içinde bulunduğu durum.

Gezegen Mehmet:Neyi kaybetmek seni çok üzer?
Zerrin Özer: Evlatlarımı yani köpeklerimi kaybetmek beni çok üzer.

Gezegen Mehmet: Hangi özellikleri seni bir insandan soğutur?
Zerrin Özer:Yalan ve saygısızlık.

Gezegen Mehmet: Bu mesleği yapmıyor olsaydın ne yapardın?
Zerrin Özer:İç dekorasyon ile uğraşmak isterdim.

Gezegen Mehmet: En sevmediğin huyun nedir?
Zerrin Özer:Çok iyi niyetliyim.

Gezegen Mehmet: Zaman makinan olsaydı hangi zamana gitmek isterdin?
Zerrin Özer: 90’lı yıllara…


Gezegen Mehmet: Bir insanda seni etkileyen en önemli özellik nedir?
Zerrin Özer:  Karakterinin güçlü olması.

Gezegen Mehmet: Hangi duygular sana yaşadığını hissettirir ?
Zerrin Özer:Sevdiklerim…

Demet Akalın’ı Çok Seviyorum, Yanlış Anlaşıldım!

Zerrin Özer programda ‘’Çok üzüldüğüm bir konu oldu. Ben Demet Akalın'ı çok severim. Özgür'e sormuş, Zerrin beni sevmiyor mu diye. Ben bunu duyduğumda o kadar üzüldüm ki. Bir röportajımda yanlış bir şey oldu. O da yanlış anlamış. Ben Demet'i çok severim. Şarkıcılığını da çok severim. Ben sadece slow şarkıları, hızlı şarkılardan çok severim dedim, bu sözüm yanlış anlaşılmış. Buradan söylüyorum, sen benim ilk göz ağrımsın. Çok kıymetlisin benim için. Eşini de çok severim, zaten o güzel kızına bayılıyorum. Seni çok seviyorum Demet" sözleriyle Demet Akalın'a karşı duygularını dile getirdi.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :