Yıldız Tilbe, Sanatçı Dostlarına İftar Verdi!

Abone Ol :

Yıldız Tilbe, Sanatçı Dostlarına İftar Verdi!

'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde sanatçı dostlarına iftar verdi. Albümde yer alan Merve Özbey, Mabel Matiz, Koray Avcı, Cem Belevi, Derya Uluğ, Elif Kaya, Emrah Karaduman, Selim Çaldıran , İlyas Yalçıntaş, Niran Ünsal, Asil Gök, Bahadır Tatlıöz gibi sanatçılar dışında  Rober Hatemo, Aslı Hünel ve Suat Suna gibi ünlü isimlerde iftara katılarak sanatçıyı yalnız bırakmadılar.

İftar yemeğinde müzik dünyasının dört önemli yapımcısı Polat Yağcı, Samsun Demir, Ahmet Çelenk ve  Şemsettin Göktaş da, Cafer Özdemir’i yalnız bırakmayarak birlikte fotoğraf ve birlik mesajı verdiler. Ünlü isimler sırayla sahneye çıkarak şarkılarını seslendirirken, Tilbe yemek sonu katılan tüm sanatçılar ile albüm başarısını kutlayarak pasta kesti.

Aleyna ile Amerikan'dan görüntülü konuştu!

Albümde en çok beğenilen şarkıların başında gelen  'Yalnız Çiçek' şarkısını seslendiren Aleyna Tilki Amerika'da olmasından dolayı yemeğe katılamadı. Tilki, Tilbe'yi FaceTime üzerinden arayıp görüntülü konuştu. Çok mutlu olan Tilbe kendisine çok teşekkür etti.

Etiketler: 0

Abone Ol :