Yıldız Tilbe: ''Mutluluğun Sırrı Görücü Usulü Evlilik.''
Güncelleme : 15.06.2023
Yıldız Tilbe, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri Lerzan Mutlu’ya anlattı. Sanatçı, şarkı söylemek hariç hiçbir şeyi doya doya yapamadığını söyledi ve ekledi: “Mutluluğun sırrı görücü usulü evlilik.”
Yıldız Tilbe önceki gün “Lerzan’la Çok Mutlu” programına konuk oldu. Tilbe, program esnasında çocukluğunda yaşadıklarını anlattı: “Kendimi bildim bileli hep şarkı söyledim. Rahmetli babam, inancından dolayı kızardı. Babam, saçımdan tutar düğünlerden eve getirirdi. Bir yürürdüm, bütün Gültepe, Mersinpınar kahveleri dışarı çıkardı. Babam da kahvenin içinde olurdu. Ardından dışarı çıkıp ben önde, o arkada kovalardı. Hemen kendimi odama kilitlerdim. Annem ‘Ne olmuş’ der, babamsa ‘Bu beni rezil ediyor’ derdi. Güzeldim, fıstık gibiydim. Ben hayatta hiçbir şeyi doya doya yapmadım, şarkı söylemek hariç. Fakat babam çok iyi bir insandı.”
SEKSİN ADINI AŞK KOYDULAR
Tilbe, kadınların erkek seçerken doğru kararı alamadığını da söyledi: “Kadınların kendi düşüncesiyle seçtiği erkek genelde doğru olmuyor. Görücü usulü evlenmek en güzeli.” Yıldız Tilbe, program esnasında aşkın tanımını ise şöyle yaptı: “Aşk, ‘o mutlu olsun’ diye ondan vazgeçebilme gücüdür. Ama kimse öyle değil ki... Bir insanla bakışıyorsun sonra kendini, senin sahibin sanıyor. Bir kere birlikte oluyorsun, tamamen ona aitsin sanıyor. Oysa öyle bir şey yok ki... Sevmek, vazgeçebilmektir. Sevmek, asmak, kesmek, vurmak, kırmak değildir. Seksin adını, aşk koydular. Oysa seks, aşk değil ki hayvani bir şeydir. Ama sevmek rahmani bir şeydir.”

Her yaşımı başka şarkı anlatıyor
54 yaşındaki Yıldız Tilbe, “Bu saatten sonra âşık olmam” dedikten sonra sırtını dayayacağı bir erkeğin yanında olmasını istediğini söyledi.
-
Türkiye’nin En Çok Dinlenen Pop Müzik Radyosu Kral Pop Radyo, Artık Türkiye’nin 2 Numarası! -
CENGİZ KURTOĞLU KONSER YOLUNDA KAZA GEÇİRDİ! -
"FİYAKALI" ALBÜMÜNÜN İLK TEKLİSİNİ YAYINLANDI: “GEÇMİŞ GEÇMİŞTE” -
ALBÜMÜN MÜJDECİSİ; "BANA BİR GÜLÜMSEME ISMARLA" -
HAKAN PEKER'DEN YENİ SİNGLE! -
ECE SEÇKİN: “SAHNEDE DİŞİMİ KIRDIM” -
BORA DURAN'DAN "DESTİNA" -
FARUK EMRE'DEN ÇOK ÖZEL PROJE! -
ELİF KARLI'DAN YENİ ŞARKI SÜRPRİZİ!

