Yıldız Tilbe Bursa'da Konser Verdi!

Abone Ol :

Yıldız Tilbe Bursa'da Konser Verdi!

Harbiye Açıkhava performansının ardından çıktığı Ege turnesinde de konserleriyle ses getirmeyi başaran Yıldız Tilbe, sonbaharı Bursa Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'ndaki muhteşem sahne performansı ile karşıladı...

Delikanlım şarkısı ile programına başlayan başarılı sanatçı “Nasıl anlatsam yaşadığım heyecanı? Kalplerinizde bana yer açtığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” sözleri ile Açık Havayı dolduran müzikseverleri selamladı. Konserinin ilk bölümünde söylediği slow parçalarla Bursa'da romantik rüzgarlar estiren Tilbe, hemen her şarkıda kendisine eşlik eden yaklaşık dört bin kişilik koroya ''önünüzde saygı ile eğiliyorum. Bu kadar şarkıyı aklınızda tutabiliyorsanız beni gerçekten seviyorsunuz demektir. Bende sizi çok seviyorum.'' sözleri ile hitap etti.

İlk yarım saatin ardından repertuvarındaki hareketli şarkılara geçiş yaparak seyircileri ayağa kaldıran Yıldız Tilbe, performansı sırasında sergilediği kendisi ile özdeşleşen sıra dışı dans figürleriyle de yüzleri güldürmeyi başardı.

Dünyayı çocuklar yönetsin, işte o zaman hayat bayram olur...
Yaklaşık iki saat süren konser boyunca bir an olsun yerinde durmayan ve sahnede ayak basılmadık yer bırakmayan başarılı sanatçı, bir hayranının ''Yıldız dünyayı sen yönet'' sözlerine ise ''Ben kendimi yönetemiyorum, bir de dünyanın başına bela olamam. Keşke dünyayı çocuklar yönetse, işte o zaman hayat bayram olur emin olun.'' sözleri ile karşılık vererek dakikalarca süren bir alkış tufanı kopardı.
Konserinin finalinde ''Seneye inşallah tekrar görüşelim olur mu? Yok ben beklemem diyorsanız 27 Eylül'de İstanbul'da Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde olacağız. Buyurun gelin.'' diyerek hayranlarını İstanbul konserine davet eden Tilbe, ''Sunam'' türküsü ile Bursalılara veda etti.

Etiketler: 0

Abone Ol :