Yıldız Desenli Pançosu İle Büyüledi...

Abone Ol :

Yıldız Desenli Pançosu İle Büyüledi...

Mabel Matiz, hayranlarıyla bir araya geldi.
Yaklaşık bin beş yüz kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda hayranlarını ''Fırtınadayım'' ile selamlayan Matiz, yıldız desenli panço kıyafeti ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Dillere dolanan şarkılarını seslendirdiği gecede muhteşem performans sergileyen sanatçı, konserinin ortalarına seyirciler ile sohbet etti. "Siz olmasaydınız şarkılarım eksik kalırdı, siz olduğunuz için güzeller.' şeklinde konuşan Mabel Matiz, misafirlerine geldikleri için teşekkür etti. Sanatçı arkadaşı Sıla'ya da geçmiş olsun demeyi ihmal etmeyen Matiz, ''siz siz olun şiddete asla sessiz kalmayın'' diyerek yakın arkadaşına koşulsuz destek verdiğinin altını çizdi.

Programının bir bölümünü Atatürk'e ayıran başarılı sanatçı, Mustafa Kemal Atatürk için seslendirdiği ''İzmir'in Kavakları''nın ardından ''Onu öyle çok özlüyoruz ki... Ona öylesine büyük bir minnet ve şükran duyuyoruz ki... Onu beş dakika görebilmek için bir çok şeyden vazgeçebilirdim. Ölümünün sekseninci yıl dönümünde Ulu Önderimizi her şeyden öte hasretle anıyorum. Seksen değil sekiz yüz yıl geçse de evlatların seni asla unutmayacak.'' diyerek salonda duygusal bir rüzgar estirdi. Başarılı sanatçının bu sözlerinin ardından etkinlik alanında büyük bir alkış tufanı koparken, Mabel Matiz'i de gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler: 0

Abone Ol :