Yeni Albümünün İlk Klibi "Kuyu"ya Geldi!

Abone Ol :

Yeni Albümünün İlk Klibi

Sibel Can’ın 4 yıl aradan sonra 14 Haziran’da müzik marketlerde hayranlarıyla buluşan son albümü ‘Yeni Aşkım’ın ilk klibi, çıkış şarkısı ‘Kuyu’ya geliyor.

Hareketli bir yaz şarkısı olan ‘Kuyu’ya önceki gün Silivri’de Bahadır Tatlıöz yönetmenliğinde rengarenk bir klip çekildi. Can’ın Şeker Bayramı’nda tatlı bir sürpriz olarak dijital platformlarda  herkesin beğenisine sunduğu ‘Kuyu’nun söz ve müziği de yeni jenerasyonun en sevilen isimlerinden Bahadır Tatlıöz imzası taşıyor.

Klibin görüntü yönetmenliğini deneyimli isim Veli Kuzlu üstlendi. ‘Kuyu’ şarkısında şımarık bir sevgiliye seslenen Sibel Can;  klipteki özgür, kendine güvenen, modern imajıyla dikkat çekiyor.  Can’ın 1965 model beyaz bir Ford Thunderbird  kullandığı klip hem bir yol hikayesi olarak, hem de gün batımı ve doğa görüntüleriyle tam bir yaz klibi olacak. Tatlıöz, ayrıca Can’a klipte oyuncu olarak da eşlik ediyor.

Klip çekimlerinin çok güzel geçtiğini söyleyen Sibel Can “Yaz aylarına çok yakışacak olan ‘Kuyu’ şarkımıza muhteşem bir klip çektik. Harika bir ekiple çalıştık ve çekimler çok eğlenceli geçti. Tam bir yol klibi oldu. Sevenlerimin müziği son ses açarak eşlik edebileceği çok içten ve samimi bir şarkı. Kuyu kazanlara bizim hayatımızda geçit yok” dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :