Yeni Albüm Şarkılarını İlk Defa Bostancı'da Seslendirdi!

Abone Ol :

Yeni Albüm Şarkılarını İlk Defa Bostancı'da Seslendirdi!

Mabel Matiz, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz akşam Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Bostancı Gösteri Merkezi'nde unutulmaz bir performans ve şova imza attı.

Yeni albüm Maya'dan şarkılar ilk defa Bostancı'da söylendi !

Mabel, gece için özel olarak hazırladığı repertuvarında hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğu dördüncü stüdyo albümü Maya'dan Mükemmeli ve Babamı Beklerken isimli şarkıları ilk defa seslendirerek izleyicileri mest etti.

Mabel Matiz'in BGM sahnesi tropik ormana döndü..

Konserde sanatçı, kendi şarkılarının yanı sıra sürpriz yaparak unutulmaz türkülerimizden Sarı Gelin, Odam Kireçtir, Yiğidim Aslanım'ı da seslendirdi. Sahne performansının yanı sıra ağaçlar ile dolu özel bir dekor yaratarak görsel bir şova imza atan Mabel, palmiyelerin yükseldiği sahnede adeta tropik bir ormanın içinden sahne veren sanatçıya dans performasıyla Gizem Aksu da eşlik etti.

Konser esnasında hayranlarından gelen sevgi seline karşı ''Bana çok iyi geliyorsunuz. Bostancı sahnesi büyülüdür. Bu özel gecede bu özel anı yaşadığımız için çok teşekkür ederim." cümleleriyle duygularını dile getirdi.

Mabel Matiz, Maya albümünde yer alacak ve kendisi için özel olarak nitelendirdiği "Babamı Beklerken" şarkısını söylemeden önce: ''Babam tır şoförüydü. Kardeşim Selim'le birlikte babamın dönüşünü beklerdik.Tırın kapı önüne yanaşma anı çok değerli bir kavuşmaydı bizim için.O anın bendeki hissi çok büyük ve onu hayatıma aslında ne kadar projekte ettiğimi fark ettim. Şarkı da biraz bununla ilgili. İnsanoğlu olarak hep bir kurtarıcı hep bir ışık bekliyoruz. Ama aslında o kurtarıcı da ışıkta o sevginin kaynağı da hepimizde var. Bunu itiraf etmek ve şarkıya dökmek bana çok iyi geldi. Umarım size de iyi gelir'' şeklinde duygularını ifade etti.

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :