Yaşlı Amca Bostancı'yı Salladı!

Abone Ol :

Yaşlı Amca Bostancı'yı Salladı!

Yeni nesil Türkçe rock müziğin başarılı topluluklarından "Yaşlı Amca" kısa zamanda büyük başarı yakalayan yeni albümü "Keşke Herkes"in lansman konserini Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Atlantis Yapım organizasyonuyla "Bostancı Gösteri Merkezi"nde gerçekleştirdi.

2 bini aşkın seyircinin izlediği konserde grup yeni albümünün yanı sıra Yakamoz Güzeli, Yıldızlara Bak, Kediler ve Şarkılar, Giderdi Hoşuma gibi en sevilen hit şarkılarından oluşan 20 parça seslendirdi.

 

 22-12/21/4.jpg

Tolga Akdoğan (Adamlar) ve Gökçe Sürprizi

 

İki saate yakın sahnede kalan gruba Keşke Herkes'in çıkış parçası Hep De Yorgun'u söyledikleri sırada Adamlar grubunun solisti Tolga Akdoğan da eşlik etti. Bu sürpriz seyircilerde büyük coşkuyla karşılandı. Rock müziğin sevilen isimlerinden Gökçe ise konser sonrası grubu kulislerinde ziyaret ederek tebrik etti.

 

 

 

TikTok’ta popüler şarkılar arasına giren, 1 haftada 1000 videoda kullanılan, Türkiye Viral 50 listesinde 5.sıraya yükselen albümün çıkış parçası Hep De Yorgun, sosyal medya platformlarının en çok dinlenen şarkısı olmayı başardı. Kasım ayı içerisinde Star TV’de yayınlanan "Duy Beni" ve Fox TV’de yayınlanan "Bir Peri Masalı" dizilerinde de parçaya yer verildi.

 

 22-12/21/3.jpg

 

Yılın Son Konserleri İzmir ve Denizli'de

 

İstanbul lansmanının hemen ardından memleketi Ankara'ya geçen Yaşlı Amca 23 Aralık'ta İzmir Hangout PSM ve 24 Aralık'ta Denizli Hollystone'da yılın son performanslarını sergileyecek.

Etiketler: 5459

Abone Ol :