Yanımda Kal Ekibi Diyarbakır'da!

Abone Ol :

Yanımda Kal Ekibi Diyarbakır'da!

“Yanımda Kal” filminin oyuncuları Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral ve yapımcı Shebnem Aşkın Diyarbakırlı sinemaseverlerle biraraya geldiler.
Diyarbakır Ceylan’da gerçekleştirilen etkinliğe katılan Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştılar.
“Yanımda Kal” filmi ekibi 26 Aralık Çarşamba İstanbul Beylikdüzü Migors Avm ve İstanbul Bayrampaşa, 27 Aralık Perşembe İzmit 41 Burda, 28 Aralık Cuma Trabzon Forum, 29 Aralık Cumartesi Samsun Piazza, 30 Aralık Pazar İzmir Optimum, 1 Ocak Salı İzmir Kipa ve Mavibahçe, 2 Ocak Çarşamba Sakarya Ada ve Sedirvan Avm’de olacaklar.
Yapımcılığını Lucky Red Film/Shebnem Aşkın’ın üstlendiği, CGV Mars Medya tarafından dağıtılan, senaryosu Çağlar Yurt tarafından yazılan ve yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu “Yanımda Kal” filminde işkolik bir adamla sokak şarkıcısının dramatik aşk hikayesi anlatılıyor.
“Yanımda Kal”da Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın yanı sıra Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan, Levent Sülün, Tuna Arman, Deniz Baytaş rol alıyor.
Yaşamı sorgulatan dopdolu bir aşk hikayesinin büyük bir dramla içiçe yaşandığı “Yanımda Kal” filminde izleyiciyi derinden etkileyecek çarpıcı bir hikaye bekliyor.

Etiketler: 0

Abone Ol :