Ve Sıla Konuştu!

Abone Ol :

Ve Sıla Konuştu!

Ve Sıla Konuştu!


Türkiye'nin sevilen şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, geçtiğimiz Mayıs ayında yayınladığı “Mürekkep” albümünün konserlerine devam ediyor. Geçtiğimiz ay İzmir’de gerçekleştirdiği konserlerin ardından, müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserlerine devam eden Sıla, 5 ve 6 Kasım olmak üzere yine iki gece ardarda Ankara Congresium’da Ankaralı müzikseverlerle buluştu.


Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği ve konser salonunu iki gün boyunca hınca hınç doldurduğu konser serisinde iki gece boyunca kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz saatler yaşatan Sıla, konserlerini “Mürekkep” albümünün açılış şarkısı “Lacivert” ile açtı. Sıla, son albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, “Oluruna Bırak”, “Sevişmeden Uyumayalım”, “Saki, “Vur Kadehi Ustam” gibi en sevilen şarkılarını da iki saat boyunca Congresium’u dolduran Ankaralılarla birlikte seslendirdi.


Sadece Kral Pop TV ekibinin takip etti, provalardan konserin tamamına, kulisinden orkestra üyelerinin en doğal hallerine ve elbette Sıla’nın neşeli ve pozitif tavırlarına konsein tüm ayrıntılarını an be an görüntülediği konser serisinde sanatçı ile bir araya geldik. İşte bu özel röportajın ayrıntıları...


Yeni klip bekliyoruz sizden...


Yeni klip gelecek. Üzerine çalışıyoruz. Sevenlerimiz arasında ver yansın eden de var “nerede kaldı yeni klip” diye veya “Yan Benimle’ye klip gelmeyecek mi?... Ama biz biraz ince eleyip sık dokuyoruz. yakında yeni klip gelecek.


Öfkeli İnsanları Beğenirim


Ankara’da iki gün üst üste müzikseverlerle buluşacaksınız. Neler söylemek istersiniz Ankara seyircisi ve konseriyle ilgili?


Ankara seyircisini oldum olası seviyorum. Çok iyi tepki veren bir seyirci. Bir yerden sonra sohbete dönüyor konser. İyisini de kötüsünü de belli eden bir seyircidir Ankara seyircisi. Ben insanda da bu tavrı severim. Öfkeli insanları beğenirim. Saklayacak bir şeyi olmadığı için.


Hayranlarınız sizi karşılıksız seviyor ve bunu konserlerinizde de yansıtıyorlar size. Elbette bu durum sizi çok mutlu ediyordur değil mi?


İnsanın sevgiye bu kadar muhtaç olduğunu görmesi de bir tuhaf iş. Çok iyi hissetiriyor bu insana kendisini. Yalnızlığınızı gideriyor, şarkıları boşuna yapmadığınızın altını çiziyor.


Siz sadece kendine şarkı yazan biri değilsiniz. Bu paylaşma durumu devam edecek mi?


Elimden geldikçe, sanatçı arkadaşlarımla şarkılarımı paylaşmayı düşünüyorum. “Hep bana Rab bana” cı bir değilim. Ne kadar çok paylaşırsak o kadar çoğalacağımızı düşünüyorum. İnandığım kişilere yardım etmeye elimden geleni yapmaya devam edeceğim.


Konser günleri ne yaparsınız?


Konser günlerini stressiz, iyi geçirmeye özen gösteriririm. Günü iyi geçiririm, dinlenmeye çalışırım. Konser günleri iyi bir kahvaltı akşama doğru da hafif bir şeyler yerim. Beslenmeme genel anlamda çok dikkat ederim.


Yanlış Anlaşıldığım Ortaya Çıktı


Son dönemde yanlış anlaşıldığınızı düşünüyor musunuz?


Evet katılıyorum bu cümlene. Allah hep iyilerle karşılaştırsın, Alah hep bizi anlayacak insanlarla karşılaştırsın... Çok kısa bir süre önce de yaşadım bu durumu. Ama ne oldu sonunda yanlış anlaşıldığım ortaya çıktıktan sonra tatlıya bağlandı. El sıkıştık, önemli olan el sıkışmak. Anlaşmadan ölmeyelim diye şarkı yazdım ben...


İstanbul'da Sıla Heyecanı...


11 Kasım’da İstanbul Volkswagen Arena’da İstanbullular ile birlikte şarkılarını seslendirecek olan Sıla’nın bu konserinin biletleri günler öncesinden tükenince, yeni bir İstanbul konseri müjdesi de gecikmedi. Sanatçı 30 Kasım’da da en sevilen şarkılarıyla İstanbul Volkswagen Arena’da sahnede olacak.


Sıla’nın Ankara konserinin perde arkası ve tüm detayları yakında Kral Pop TV’de “Benim Konser Hikayem” programında.


Haber : Yasin Şişman
 

Etiketler: 0

Abone Ol :