Ünlü Şarkıcı, Demet Akalın'a NASA'dan Yıldız Satın Aldı

Abone Ol :

Ünlü Şarkıcı, Demet Akalın'a NASA'dan Yıldız Satın Aldı

Faruk K’dan Demet Akalın’a Akıl Almaz Hediye


Pop müzik şarkıcısı Faruk K, eski arkadaşı Demet Akalın’a NASA’dan yıldız satın aldığını açıkladı. Duyan herkesi çok şaşırtan bu hediyeyi Faruk K gerçekleştirdiğimiz röportajda ayrıntılı olarak bakın nasıl anlattı?


Yeni single çalışmanızın promosyonunu çok farklı bir töntemle yaptınız. Radyoculara ve sanatçılara ve eski dostunuz Demet akalın’a yıldız satın aldığınızı söylediniz. Bu nasıl oldu?


Demet Akalın’a NASA’dan bir yıldız satın aldım. Çünkü sevgili Demet benim en kıymetli yıldızım. 7 sene menejerlik olarak çalıştım. Çok güzel anılarımız oldu. Onunla gurur duyuyorum. Avrupa’da yeni başlamış bir akım bu. Herkes sevgilisine, eşine dostuna özel günlerde pırlanta şeker, ayakkabı almaktansa farklı bir hediye arayışına giren insanlara NASA diyor ki: Ben yıldız satıyorum. Satın almaz mısınız? Avrupalılar da sevdiklerine gökyüzünden yıldız satın alıyor. Ben de yeni single çalışmam “Aşka Geldik” isimli şarkımın promosyonunu bir arkadaşımın fikriyle bu şekilde yapmayı düşündüm. Radyoculara, televizyonculara sevdiğim sanatçılara, Demet Akalın ve Yonca Evcimik de dahil yıldız satın aldım.


Bu yıldızlar nasıl satılıyor?


Ankara üzerinden NASA’dan yıldızlar alınıyor. Şahsa özel, şahsın ismine sertifika veriliyor bir paketin içinde. Artık Demet Akalın diye bir yıldız var. Demet Akalın Googleearth ’ten koordinatları girdiğinde karşısına kendi yıldızı çıkacak. NASA da bunu böyle kabul ediyor, ömür boyu koruma altında bu yıldızlar.

 

Fiyatı nedir peki?


Fiyatını vermek istemiyorum ama herkesin alabileceği fiyatlarda. Çok pahalı değil ama manevi değeri çok yüksek. Siz öldükten sonra çocuklarınıza bu yıldızı miras bırakabiliyorsunuz. Aynı zamanda bu yıldız Demet’in kızı Hira’nın da…Belki de bu işin en önemli esprisi şudur. Bu yıldız sertifikasını evinize asarken bir dilek tutuyorsunuz. Ve derler ki: Bu dilek mutlaka gerçekle
 

Etiketler: 0

Abone Ol :