Ünlü isimlerden Onur Şener’in Öldürülmesine Tepki

Abone Ol :

Ünlü isimlerden Onur Şener’in Öldürülmesine Tepki

Ankara'da bir eğlence mekanında istek şarkının sözlerini bilmediği için dövülerek öldürülen müzisyen Onur Şener'in ölümüne sanatçılar sessiz kalmadı.

22-10/03/1-1664777274.png

 

Ankara’da eğlence mekanında sahneye çıkan Onur Şener’in, istekte bulunan şarkının sözlerin bilmediği için üç kişi tarafından dövülerek öldürülmesi büyük ses getirdi.  İki çocuk babası Şener'in katledilmesine meslektaşları tepki gösterdi.

 

Haluk Levent yaptığı paylaşımda "İnanamıyorum! Onur' güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana! Hem de bir istek şarkı için! Nereye gidiyoruz belli  değil, belli değil halimi" dedi.

 

Demet Sağıroğlu, Onur Şener'in ölüm haberine üzerine "Yine yeteneksiz cahiller tırnağı dahi edemeyecekleri bir müzisyene kıymışlar. Nur içinde yatsın. Ailesine sonsuz sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Oyuncu Mert Fırat, "Ankara’da bir barda, katiller istedikleri şarkıyı bilmiyor diye Onur Şener’i darp edip öldürmüş! Gecenin sonunda bardan çıkmasını bekleyip pusu kurmuşlar. Ne yazsan ne söylesen boş. Yazıklar olsun bu düzenin geldiği yere. Ailesine sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun…" dedi.

 

Gülben Ergen ise "Yazıklar olsun sahneyi, şarkıcıyı, müziği, sanatı böylesine küçümseyen, aşağılayan, basit gören herkese! "dedi.

 

Aydilge'de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Onur Şener adlı müzisyen, kendisinden istenilen şarkıyı bilmediği ve çalmadığı için, mekan çıkışında, şarkıyı isteyen müşteriler tarafından öldürüldü. Yanlış duymadınız öldürüldü. Adamcağızın iki çocuğu da yetim kaldı. Bu nasıl bir manyaklık! Bu topluma ne oluyor!" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

 

Işın Karaca ise "Bu şiddetin adı yok! Onur Şener… Bir müzisyen.. Gelen isteği bilmediği beyan etmesi tek suçu!! Çıkışta katil kafasına şişe ile vurup öldürüyor!! Olay bu kadar basit! Ne eksiği ne fazlası var.. Sadece hiç yolunda ölmek..
Kelimelerimiz kayıp bugün.. Ölüm bu kadar basit değil! Allah rahmet eylesin.. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum..." 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Işın Karaca (@isinkaraca)'in paylaştığı bir gönderi

 

 

 

Etiketler: 5421

Abone Ol :