Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nde Hakan Altun Fırtınası

Abone Ol :

Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nde Hakan Altun Fırtınası

Sahne öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Hakan Altun " Bu çok önemli festivalde yer almaktan dolayı çok mutluyum.Saatler öncesinde alanı doldurmuşlar hepsine çok teşekkür ediyorum "dedi. 

 Ekibinin doğum günü hediyesi hatırlatıldığında "benim için manevi değeri olan bir araba olan Serçedes hediyesi beni çok duygulandırdı. Babamla aldığım ilk arabaydı. Gençliğimi hatırladım. "dedi.

Kameralar Önünde Rap Söyledi

Son dönemde moda olan arabesk rap düetleri için ise " Bence iki müzikte birbirine çok benziyor. İkisinin de bir anlatımı bir isyanı var. Ben rap müziğin hastasıyım. Bana çok güzel geliyor. Birçok ismi çok beğeniyorum. Ceza'yı çok severim beğenerek dinlerim " diyerek Suspus şarkısını mırıldandı.

Birkaç kuşak sizin şarkılarınızla büyüdü bunun için neler söyleyeceksiniz ? sorusuna" Ben içimden gelen şarkıları yazıyorum. Demek ki kaç kuşaktır telefonun ucunda bekliyoruz. Umudumuz gençlerde hepsinin yolu açık olsun." dedi. 

Sezen Dönsün Kostümcüsü Ben Olurum

Bir gazetecinin Sezen Aksu sahnelere dönse ilk konserinde arkada back vokal yapar mıydınız?” sorusuna ise "Sezen Aksu sahneye çıkarsa konserde 1 milyon kişi olur. Bende vokal değil hatta kostümcü olarak bile o konsere katılırım. Yeter ki dönse gerçekten çok özledik" diyerek övgü sözleriyle röportajı bitirdi.

Röportaj sonunda alkışlarla sahneye çıkan Hakan Altun sevilen şarkılarıyla Silifke meydanını dolduran binlerce hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. 

Rodi ile Cümbüşlü Düet

Konserde hit şarkılarının yanı sıra arabesk şarkılara da yer veren Hakan Altun, sürprizleriyle de geceye damgasını vurdu. Sahnede çalmak üzere kendisine cümbüş getiren rodisine mikrofonu teslim ederek ona cümbüşü ile eşlik eden Altun, daha sonra mini bir def şov yaparak büyük alkış aldı…

23-09/05/hakan-altun-rodisine-cumbus-caldi.JPG

Bari Cumhuriyetin 100. Yılında Gel Aşk

Aşk lütfen Gel şarkısını seslendirirken "Bu yıl Cumhuriyetimizin 100.yılI, geleceksen bu yıl gel bari aşk. Bir şeyi 40 defa söyleyince olurmuş derler ben 600 defa söyledim ama olmadı hadi hep beraber söyleyelim "diyen başarılı sanatçı şarkının devamını binlerce kişilik koro ile söyledi… Hazırladığı dövizle kendisine evlenme teklif eden hayranınıda görmezlikten gelmeyen Altun, “Bu geceden sonra Kısmetin açılır inşallah.” Sözleri ile hayranının gönlünü almasını da bildi…

Bedia Akartürk Sürprizi 

Konserin sonlarına doğru Silifke Belediye başkanı Sadık Altunok Hakan Altun' a yöresel hediyeler verirken bu yıl 50. si düzenlenen festivalin ilk yılında da sahneye çıkmış olan Bedia Akartürk sahneye gelerek “Ormancı” türküsünü seslendirdi…

Etiketler:

Abone Ol :