Türkiye’ de Bugüne Kadar Bir Radyo Kanalı İçin Yapılmış En Geniş Kapsamlı Reklam Çalışması Hayata Geçirildi!

Abone Ol :

Türkiye’ de Bugüne Kadar Bir Radyo Kanalı İçin Yapılmış En Geniş Kapsamlı Reklam Çalışması Hayata Geçirildi!

Kral POP Radyo’ nun İstanbul frekansını değişimini anlatan kampanya kapsamında aynı dönemde outdoor, dijital ve geleneksel medyada yürütülen ve birbirini besleyen 3 ana mecrada 10 alt kırılım kullanıldı. Bu özelliği ile de bugüne kadar yapılmış en büyük ve en geniş kapsamlı radyo imaj çalışmasına imza atılmış oldu.

Ana hedef İstanbul’ un tüm ilçeleri olmak üzere içerisine Dijital Mecra, Ulusal TV ve Ulusal Radyo Kanallarının eklenmesi ile Outdoor’ da başlayan kampanya 360 derece hedefleme stratejisi ile yönetildi. 

 

20-10/19/totem-4.jpg

 

Billboard, CLP (raket), Totem, Şehir LED ekranları, AVM LED Ekranları, Poll Banner (elektrik direkleri), Superback (otobüs arkası), Dijital Postlar, İnternet Sitelerinde Haberler, TV Reklamları (4 kanal) ve Radyo Reklamları (2 radyo) 

 

20-10/19/poll-banner-avrupa-rumeli-hisari.jpeg

 

Kampanyanın outdoor mecra satın almaları ve creatif süreçlerine verdikleri desteklerden dolayı La’Boratuar Medya çalışanlarına ve en baştan beri yanımızda olan ajans başkanı Emre Bora’ ya teşekkür ederiz.

 

20-10/19/o1284.jpg

Çok kısa bir sürede reklam spotlarının hazırlanmasında ve basılı malzemelerin tasarımında DYG Görsel Sanatlar ekibi de 7/24 yanımızda oldu, bu kapsamda tüm ekibe teşekkürler.

DYG kurumsal ekibi TV spotlarının yayını ve takibi aşamalarında, ayrıca ulusal mecralarda haber yapılması amacıyla bülten servislerinde bizleri sürekli desteklediler. Kampanyanın başarısında pay sahibi arkadaşlarımızda büyük bir teşekkürü hak ettiler.

 

Kral Pop Radyo, Popun Kralı...

 

 

 

Etiketler: kral pop radyo

Abone Ol :