Tuğçe Tayfur’un “Babamın Şarkıları” isimli albümü çalındı!

Abone Ol :

Tuğçe Tayfur’un “Babamın Şarkıları” isimli albümü çalındı!

Tuğçe Tayfur'un yeni albümü “Babamın Şarkılarındaki tüm parçalar internete düştü.Sanatçı ve yapım şirketi tarafından durumun fark edilmesi üzerine yasal işlem başlatıldı.

Ünlü arabesk sanatçısı Ferdi Tayfur’un kızı, Tuğçe Tayfur’un İda Müzik ve Seyhan Müzik  Gold etiketi ile 17 Kasım günü raflardaki yerini alacak olan 'Babamın Şarkıları', müzik korsanlarının eline geçti. Sanatçının 1 yıldır üzerinde özenle çalıştığı albümü, emek hırsızları tarafından albüm çıkmadan önce korsan internet sitelerine yüklendi.

Babasının doğum günü için özel olarak hazırladığı  ve 1 yıllık özverili bir çalışmanın ardından piyasaya süreceği albümünün çalınması üzerine üzülen Tuğçe Tayfur yapım şirketi ile birlikte  yasal işlemleri başlattı.

Tuğçe Tayfur’dan babasına doğum gününde albüm sürprizi !

Tuğçe Tayfur “Babamın Şarkıları” ismini verdiği albüm ile babası Ferdi Tayfur’a büyük bir doğum günü sürprizi yaptı. İda Müzik ve Seyhan Müzik Gold etiketi ile çıkmış olan “Babamın Şarkıları” isimli albümde Emmoğlu, Ben de Özledim, Fadime’nin Düğünü gibi Ferdi Tayfur ile özdeşmiş olan şarkıları Selim Çaldıran yönetmenliğinde, batılı düzenlemeler eşliğinde söyledi. Bu durum karşısında Ferdi Tayfur kızından kendi eserlerini dinleyince duygusal anlar yaşadı.

Etiketler: 0

Abone Ol :